EUROPA LEAGUE

"Βαρβαρότητα": Ο ισπανικός Τύπος για την τραγωδία

"Βαρβαρότητα": Ο ισπανικός Τύπος για την τραγωδία

Ίδιο τίτλο επέλεξαν "Marca" και "AS" για την τραγωδία στο Μπιλμπάο, όπου ένας αστυνομικός έχασε τη ζωή του στα επεισόδια που σημειώθηκαν πριν από τον αγώνα της Αθλέτικ με την Σπαρτάκ.

Ένας αστυνομικός που υπέστη καρδιακή ανακοπή στα επεισόδια με Ρώσους χούλιγκαν της Σπαρτάκ Μόσχας στο Μπιλμπάο, άφησε την τελευταία πνοή σε νοσοκομείο της πόλης της Χώρας των Βάσκων την Πέμπτη (22/2) το βράδυ πριν από την έναρξη της ρεβάνς ανάμεσα στις δύο ομάδες στο πλαίσιο των 32 του Europa League.

Οι δύο εφημερίδες της Μαδρίτης, "Marca" και "AS", αφιερώνουν την πρώτη τους σελίδα - διαβάστε τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού και διεθνή Τύπου από το Sport24.gr - στην τραγωδία παραμερίζοντας το αγωνιστικό σκέλος στην ισπανική αθλητική επικαιρότητα.

Μάλιστα, επέλεξαν τον ίδιο τίτλο: "Βαρβαρότητα". Παράλληλα, η "AS" εκφράζει το πένθος της στην έκδοση της Παρασκευής (23/2) για την απώλεια του 51χρονου.

"Βαρβαρότητα": Ο ισπανικός Τύπος για την τραγωδία
"Βαρβαρότητα": Ο ισπανικός Τύπος για την τραγωδία

Αντίθετα, στον καταλανικό Τύπο το θλιβερό συμβάν δεν έχει περίοπτη θέση. Η "Sport" αναφέρει "τραγωδία στο Μπιλμπάο", ενώ ίδιος είναι και ο τίτλος της "Mundo Deportivo" (πιάνοντας βέβαια μεγαλύτερο χώρο στην πρώτη σελίδα).

Οι ισπανικές αστυνομικές Αρχές έχουν ανακοινώσει πέντε συλλήψεις μέχρι τώρα, ενώ πριν την έναρξη των ματς της La Liga θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλα τα γήπεδα.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ