EUROPA LEAGUE

Ισόπαλη 2-2 η Γκαμπάλα με την Καραμπάχ

Ισόπαλη 2-2 η Γκαμπάλα με την Καραμπάχ

Η προσεχή αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League, Γκαμπάλα, αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με την Καραμπάχ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του Αζερμπαϊτζάν.

Με ισοπαλία άρχισε τις υποχρεώσεις της στο αζέρικο πρωτάθλημα η Γκαμπάλα, η οποία παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στην έδρα της στην Καραμπάχ. Οι δύο ομάδες είναι αυτές οι οποίες εκπροσωπούν το Αζερμπαϊτζάν στο Europa League, οπότε, το ματς είχε ξεχωριστή σημασία.

Η Γκαμπάλα προηγήθηκε με τον Ζενγιόφ στο 32', όμως, η Καραμπάχ ανέτρεψε το σκορ με δύο γκολ του Αλμέιδα, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 62' και στο 83'. Η προσεχή αντίπαλος του Παναθηναϊκού κατάφερε να ισοφαρίσει στο 87' με τον Ζαργκάροφ.

Ο Σαντίκοφ αποβλήθηκε στο 73' με απ' ευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό παιχνίδι και άφησε τη Γκαμπάλα με δέκα παίκτες.

Στην ενδεκάδα της Γκαμπάλα δεν αγωνίστηκε ο αρχηγός, Χουσεΐνοφ, ο οποίος έχει τεθεί στο περιθώριο μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση της δολοφονίας του Αζέρου δημοσιογράφου, Ρασίμ Αλίγιεφ.

Γκαμπάλα: Μπεζοτόσνι, Σάντος, Στάνκοβιτς, Καμάλοβ, Αμπάσοφ, Σαντίκοφ, Μαμάντοφ (66' Ζαργκάροφ), Ντασνταμίροφ, Γκάι, Ζένγιοφ, Ντόντο (71' Αντόνοφ)

Καραμπάχ: Σέχιτς, Καράγιεφ, Ρεϊνάλντο, Σαντίκοφ, Κουρμπάνοφ, Αλμέιδα, Ακόλι, Πουπόν, Χουσεΐνοφ, Χάρμπι (46' Ισμαΐλοφ), Ντινίγιεφ

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ