EUROPA LEAGUE

Ήθελε ΠΑΟΚ στον όμιλο ο Μιγκέλ Βίτορ

Ήθελε ΠΑΟΚ στον όμιλο ο Μιγκέλ Βίτορ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μιγκέλ Βίτορ που πέρασε από τον ΠΑΟΚ και αγωνίζεται στην Μπερ Σεβά ήθελε να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του στους ομίλους του Europa League.

Η Μπερ Σεβά άγγιξε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, αφού μετά τon Ολυμπιακό έφτασε πολύ κοντά στο να αποκλείσει και τη Σέλτικ.

Δεν τα κατάφερε και πλέον έχει στρέψει το ενδιαφέρον της το Europa League, εκεί όπου στο πλαίσιο του 11ου ομίλου θα κοντραριστεί με την Σπάρτα Πράγας, την Ίντερ και τη Σαουθάμπτον.

Ο Μιγκέλ Βίτορ έκανε δηλώσεις με αφορμή τη συγκεκριμένη κλήρωση και έδειξε ότι δεν έχει ξεχάσει το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ, προφανώς και την πικρία του που αποχώρησε από τον σύλλογο. Συγκεκριμένα, τόνισε:

"Προφανώς και είμαστε δυσαρεστημένοι από τον αποκλεισμό μας, αφού ήμασταν κοντά στους ομίλους του Champions League. Γράψαμε, όμως, ιστορία για τον σύλλογο. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για τις εμφανίσεις μας.

Πιστεύω ότι η κλήρωση του Europa League, είναι καλή για εμάς. Υπάρχουν καλές ομάδες και θα είναι συναρπαστικό να παίξουμε εναντίον τους. Ελπίζω να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε σε αυτά τα ματς.

Προφανώς και θα ήθελα να κληρωθούμε με τον ΠΑΟΚ, θα ήταν ωραίο να αγωνιστώ απέναντι στην πρώην ομάδα μου, αλλά είμαι χαρούμενος με την κλήρωση".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ