EUROPA LEAGUE

Η συνέντευξη Τύπου της Ρουμπίν

Η συνέντευξη Τύπου της Ρουμπίν

Διαβάστε τι δήλωσαν ενόψει Ολυμπιακού ο προπονητής της Ρουμπίν Καζάν, Κουρμπάν Μπερντίεβ και ο Νέλσον Βαλντές.

"Έχουμε δυνάμεις και θα το δείξουμε αύριο (23/2)", υποστήριξε ο προπονητής της Ρουμπίν Καζάν, Κουρμπάν Μπερντίεβ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για το Europa League.

Δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την 11άδα και επιβεβαίωσε πως υπάρχει ερωτηματικό για τη συμμετοχή στον αγώνα του τραυματία Ανσάλντι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μεντίεβ:

Για το αν θα αλλάξει κάτι στο παιχνίδι και θα παίξει πιο επιθετικά: " Η μόνη λύση είναι να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Δεν έχει σημασία με ποιον τρόπο θα γίνει".

Για τα πλάνα που σκέφτεται: " Έχω κάνει κάποια συγκεκριμένα πλάνα και αύριο στον αγώνα θα φανεί αν έχουν θετικό αποτέλεσμα".

Για τα προβλήματα που είχε την προηγούμενη εβδομάδα και αν θα κάνει αλλαγές: " Το ερωτηματικό είναι μόνο ο Ανσάλντι. Κατά τ΄άλλα δεν υπάρχουν προβλήματα".

Για το αν θα επηρεάσει την Ρουμπίν το γεγονός πως παίζει σε φυσικό χλοοτάπητα: " Θα παίξουμε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο δεν υπάρχει καμία διαφοροποίηση".

Για το αν το φοβίζει η ατμόσφαιρα: " Δεν θα επηρεάσει η κερκίδα καθόλου το παιχνίδι κι αυτό που θέλουμε να κάνουμε θα το κάνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο".

Για το αν θα παίξει με τρία στόπερ: " Δεν έχω οριστικοποιήσει ούτε το σύστημα, ούτε την ενδεκάδα γι αυτό δεν μπορώ να πω κάτι".

Για το αν θα έχει πιο επιθετικό ξεκίνημα: "Το μόνο που μ' ενδιαφέρει είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Δεν μ' ενδιαφέρει ο τρόπος που θα το πετύχουμε".

Για το αν θα έχει κάποιους παίκτες που θα λείπουν: εν έχω ακόμη έτοιμη την ενδεκάδα κι αυτό θα το ξέρω πριν τον αγώνα".

Για το πως περιμένει να δει τον Ολυμπιακό: "Όπως είπα και πριν, ο Ολυμπιακός είναι καλός σαν σύνολο, τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Έστω κι αν έχει κάποια ονόματα που ξεχωρίζουν".

Για το γεγονός πως ο Βαλβέρδε κέρδισε την Ρουμπίν από το πρώτο ματς, ενώ ο Γκουαρδιόλα με τον οποίο τον παρομοιάζουν, τον νίκησε με την πρώτη: " Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο γι αυτή την ερώτηση".

Για το αν η ομάδα μπορεί να παίξει 90 λεπτά: "Φυσικά και έχουμε τις δυνάμεις κι αυτό θα το δείξουμε αύριο".

Την άποψη του για το αυριανό ματς κατέθεσε και ο Νέλσον Βαλντές. Αναλυτικά ο ποδοσφαιριστής της Ρουμπίν είπε:

Για το αυριανό ματς και αν θα ρισκάρει από τα πρώτα λεπτά: " Έχουμε 90 λεπτά να παίξουμε έξυπνο ποδόσφαιρο και η βιασύνη πιθανότατα να μην μας κάνει καλό".

Για το πρώτο ματς στην Μόσχα όπου ο Ολυμπιακός ήταν πιο έτοιμος και δυνατός κι αν η ομάδα του προσπάθησε να αλλάξει κάτι: " Φυσικά και προσπαθήσαμε και θα προσθήσαμε και άυριο. Ο Ολυμπιακός έχει περισσότερα ματς στο πρωτάθλημα ενώ εμείς έχουμε ένα κενό διάστημα. Το αυριανό ματς είναι εντελώς διαφορετικό και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το σκοπό μας που είναι να περάσουμε στον επόμενο γύρο".

Για τις πιθανότητες πρόκρισης της Ρουμπίν: " Όπως δείχνει και το αποτέλεσμα δεν έχει κρθιεί τίποτα και η Ρουμπίν έχει κάθε πιθανότητα να πετύχει αυτό που θέλει".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ