EUROPA LEAGUE

Η "άσφαιρη" Ντιναμό και η... 50αρα του Μάρτενς

Η "άσφαιρη" Ντιναμό και η... 50αρα του Μάρτενς
Σαλπιγγίδης Ντιναμό Μινσκ INTIME SPORTS

Τι αναφέρει η UEFA για το Ντιναμό Μινσκ - ΠΑΟΚ. Οι Λευκορώσοι που δεν έχουν σκοράρει μετά το ματς με τον "Δικέφαλο" και ο Μάαρτεν Μάρτενς που μπορεί να φτάσει τις 50 συμμετοχές σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

To ματς με την Ντιναμό Μινσκ "πλησιάζει" και η UEFA έχει σχετική αναφορά στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τους Λευκορώσους. Αναφέρεται σε κάποια ιδιαίτερα στοιχεία των δύο αντιπάλων, όπως για παράδειγμα τα εξής:

Ο Ντιναμό Μινσκ μετά το 6-1 της Τούμπας δεν έχει σκοράρει στα επόμενα ευρωπαϊκά της παιχνίδια και έχει μείνει "άσφαιρη" (έχασε με 0-3 από την Φιορεντίνα, "έφερε" 0-0 με την Γκινγκάμπ στην Λευκορωσία και ηττήθηκε από την Γκινγκάμπ με 2-0 στην Γαλλία).

Ακόμη γράφεται πως η νίκη του ΠΑΟΚ με 6-1 (στη Θεσσαλονίκη) απέναντι στους Λευκορώσους ήταν η μεγαλύτερη για τον "Δικέφαλο" στην Ευρώπη στα εντός έδρας ματς (σ.σ. για την ακρίβεια ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε την μεγαλύτερη εντός έδρας ευρωπαϊκή νίκη του αφού το ίδιο σκορ είχε "φέρει" το 2001 κόντρα στη Μαρίλα Πρίμπραμ, αν και αυτό η UEFA δεν το αναφέρει).

Επίσης τονίζεται πως ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης είναι τρίτος σε συμμετοχές στο Γιουρόπα Λιγκ, ότι ο Σαλόζε Ουντότζι σκόραρε κατά του ΠΑΟΚ στο περσινό ματς με τον Αρη στην Τούμπα (ο ποδοσφαιριστής της Ντιναμό πέρασε από τους "κίτρινους") και ότι εφόσον ο Μάαρτεν Μάρτενς παίξει στην Λευκορωσία κόντρα στην Ντιναμό Μινσκ, θα συμπληρώσει 50 συμμετοχές σε ευρωπαική διοργάνωση.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ