EUROPA LEAGUE

Η UEFA τιμώρησε το ΑΠΟΕΛ για ρατσιστικό πανό με τον Ολυμπιακό

Η UEFA τιμώρησε το ΑΠΟΕΛ για ρατσιστικό πανό με τον Ολυμπιακό

Το ΑΠΟΕΛ ενημέρωσε για την επιβολή προστίμου και τον αποκλεισμό 1.000 θέσεων για το παιχνίδι με την Μπιλμπάο από την UEFA, με ανακοίνωση του. Βέβαια, η κυπριακή ομάδα αμφισβητεί την απόφαση αυτή.

Με πρόστιμο 30.000 ευρώ και αποκλεισμό 1.000 θέσεων στην ανατολική εξέδρα στον αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, τιμωρήθηκε το ΑΠΟΕΛ από την UEFA για ρατσιστικό πανό στον αγώνα με τον Ολυμπιακό για την φάση των ομίλων του Europa League. Βέβαια, η κυπριακή ομάδα αμφισβητεί την απόφαση και θα ζητήσει το σκεπτικό της από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Αναλυτικά:

"Ενημερώνουμε ότι μας έχει αποσταλεί από την UEFA απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής σε σχέση με εμφάνιση πανό ρατσιστικού περιεχομένου στον αγώνα ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός Πειραιώς. Η απόφαση της επιτροπής είναι επιβολή προστίμου €30,000 και αποκλεισμός 1,000 θέσεων στην Ανατολική εξέδρα για τον αγώνα ΑΠΟΕΛ-Athletic Club.

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ θα ζητήσει το σκεπτικό της απόφασης αφού με βάση τα στοιχεία που κατέχουμε αμφισβητούμε ότι υπήρξε κάποιο απαγορευμένο σύμβολο που εμπεριέχεται στον κατάλογο απαγορευμένων συμβόλων της FARE.

Ανεξαρτήτως αυτού όμως είμαστε υποχρεωμένοι μέχρι και την τελική κατάληξη της υπόθεσης να εφαρμόσουμε την απόφαση της UEFA σε ότι αφορά στην προπώληση θέσεων για τον συγκεκριμένο αγώνα. Λεπτομέρειες επί τούτου θα δημοσιευτούν σε νέα ανακοίνωση".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ