EUROPA LEAGUE

Η Σάλκε πριν τον ΠΑΟΚ

Η Σάλκε πριν τον ΠΑΟΚ

Η Σάλκε έκανε περίπατο στον όμιλο και θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα προερχόμενη από δύο σπουδαία αποτελέσματα στην Bundesliga, ενώ γενικά το έργο του Βάιντσιρλ έχει αρχίσει να φαίνεται (videos)

Σε πολύ καλό... φεγγάρι η Σάλκε αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ για τους "32" του Europa League, με τους Γερμανούς να είναι το φαβορί λόγω ποιότητας, σε συνδυασμό φυσικά και με την καλή κατάσταση και την ψυχολογία.

Εξαιρετικά τα δύο τελευταία αποτελέσματα στην Bunderliga, με την ισοπαλία (1-1) στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν και το προηγούμενο Σάββατο την εντός έδρας νίκη επί της Χέρτα (2-0).

Με 3-5-2 ο Μάρκους Βάιντσιρλ και στα δυο αυτά ματς, με τους Ντάνιελ Καλιτζούρι και Γκουίντο Μπούργκσταλερ δίδυμο στην επίθεση, με τους Σουπό-Μοτίνγκ και Κονοπλιάνκα να μένουν στον πάγκο, ενώ το Σάββατο μπήκε και ο Χούντελααρ στο 93' επιστρέφοντας από τραυματισμό.

Πολλές λοιπόν οι επιθετικές λύσεις, ενώ η τριάδα στο κέντρο ήταν οι Σταμπουλί, Γκορέτσκα, Μπενταλέμπ και στα άκρα (μπακ-χαφ) δεξιά ο Σεπφ και αριστερά ο Κολάσινατς.

Μπάντστουμπερ, Νάλντο και Χέβεντες η τριάδα στα στόπερ, με τον Φέρμαν στο τέρμα. Ίδια η 11άδα και στα δύο ματς και φυσικά μιλάμε για πραγματική ποιότητα, η οποία τουλάχιστον αμυντικά συνδυάζεται και με εμπειρία.

Στις 4 πρώτες αγωνιστικές του ομίλου η Σάλκε έπαιξε με 4άδα στην άμυνα και στις δύο τελευταίες με 3-5-2. Γενικά η ομάδα έχει λύσεις και μπορεί ο Βάιντσιρλ να αλλάξει εύκολα σύστημα ανάλογα με τον αντίπαλο και την εξέλιξη του ματς.

Στον όμιλο του Europa League όλα πήγαν ιδανικά, πέντε νίκες και εν συνεχεία μια αδιάφορη ήττα στο Ζάλτσμπουργκ. Όσον αφορά στα άλλα δύο εκτός έδρας ματς, η ομάδα του Γκέλζενκιρχεν επικράτησε 1-0 και στη Νίκαια της Νις και στο Κρασνοντάρ της ομώνυμης ομάδας.

Ο Ερίκ-Μαξίμ Σουπό-Μοτίνγκ και ο Ναμπίλ Μπενταλέμπ δεν θα παίξουν στην Τούμπα, ενώ αναμένεται ο Βάιτσιρλ να κάνει αλλαγές στην 11άδα, αλλά δεν αναμένεται να αδιαφορήσει.

Η Σάλκε πριν τον ΠΑΟΚ

Τα 6 ματς στον όμιλο...

Νις - Σάλκε 0-1

Σάλκε - Ζάλτσμπουργκ 3-1

Κρασνοντάρ - Σάλκε 0-1

Σάλκε - Κρασνοντάρ 2-0

Σάλκε - Νις 2-0

Ζάλτσμπουργκ - Σάλκε 2-0

Τα 4 ματς πρωταθλήματος στο 2017...

Σάλκε - Χέρτα 2-0

Μπάγερν - Σάλκε 1-1

Σάλκε - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 0-1

Σάλκε - Ίνγκολστατ 1-0

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ