EUROPA LEAGUE

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤΣ - ΠΑΟΚ / EUROPA LEAGUE / OSTERSUNDS - PAOK (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ / ΠΑΕ ΠΑΟΚ)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤΣ - ΠΑΟΚ / EUROPA LEAGUE / OSTERSUNDS - PAOK (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ / ΠΑΕ ΠΑΟΚ) MOTIONTEAM

Το Sport24.gr αξιολογεί την απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ στην ήττα με 0-2 από την Έστερσουντ στη Σουηδία, που σήμανε τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του "Δικεφάλου".

Ήττα-σοκ υπέστη στη Σουηδία ο ΠΑΟΚ, που αποκλείστηκε από την Έστερσουντ, σε ένα από τα χειρότερα ευρωπαϊκά βράδια του. Σε ρηχά νερά κινήθηκαν οι περισσότεροι από τους παίκτες του "Δικεφάλου".

Το Sport24.gr αξιολογεί την απόδοση των παικτών του Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΒΑΣΙΚΟΙ

Ροδρίγο Ρέι: Κάκιστη έξοδος στο 23', λίγο έλειψε να κοστίσει ακριβά. Σωστή αντίδραση στο 43', στην καλύτερη ευκαιρία των Σουηδών. Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στα δύο γκολ της Έστερσουντ, ενώ γλίτωσε το "Δικέφαλο" από τρίτο γκολ στο 78'.

Λέο Μάτος: Σταθερός αμυντικά στο πρώτο μέρος, δεν μπόρεσε να αναλάβει επιθετικές πρωτοβουλίες. Και τα δύο γκολ των Σουηδών δημιουργήθηκαν από την πλευρά του. Πολύ μακριά από τις καλές του επιδόσεις ο Βραζιλιάνος.

Φερνάντο Βαρέλα: Είχε έγκαιρες επεμβάσεις στο πρώτο μέρος, αλλά δεν βοήθησε τον ΠΑΟΚ να ξεμυτίσει επιθετικά, είχε πολλές "τυφλές" αποκρούσεις. Σε ρηχά νερά και στο δεύτερο ημίχρονο, πιο προωθημένος στα τελευταία λεπτά, αλλά χωρίς να προσφέρει τίποτα ουσιαστικό.

Χοσέ Κρέσπο: Στο 15' έκανε σωστό τάκλιν σε σουτ του Αγιές εντός περιοχής. Γενικά σταθερός αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο 64', με το στήθος του, πιθανότατα να γλίτωσε από γκολ την ομάδα του. Ήταν ο καλύτερος της αμυντικής γραμμής του ΠΑΟΚ.

Μάριν Λέοβατς: Δεν... κούνησε ρούπι πάνω από τη μεσαία γραμμή στο πρώτο μέρος, πιέστηκε πολύ λόγω και των αμυντικών αδυναμιών του Μακ. Στο 59' έκανε ένα ωραίο ανέβασμα, δημιουργώντας μία καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Εκτέθηκε αρκετές φορές από τον Έντουαρντς.

Γκόικο Τσίμιροτ: Έτρεξε πολύ χωρίς τη μπάλα στο πρώτο μέρος, ελάχιστη η συνδρομή του για την κατοχή και την κυκλοφορία της στα πρώτα 45 λεπτά. Έξυπνα ανέκοψε αντεπίθεση των Σουηδών στο 75ο λεπτό κι ας δέχθηκε κίτρινη κάρτα. Βγήκε από τον αγώνα στο 81'.

Γέβγκεν Σάχοβ: Σαν να... μην υπήρχε στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο. Σχεδόν άφαντος, βοήθησε μόνο αμυντικά κλείνοντας χώρους. Εκτός θέσης και στα δύο γκολ των Σουηδών, δεν πρόλαβε να κλείσει τα κενά που δημιουργήθηκαν έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ.

Τζάλμα Κάμπος: Μαχητικός και συνεπής, αμυντικά, "λίγος" επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο, έχασε την ευκαιρία για το 0-1 στο 20'. Είχε μία πολύ ωραία ενέργεια στο 62', περνώντας δύο αντιπάλους, αλλά το παράκανε και δεν πρόλαβε να "εκτελέσει". Συνολικά, ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ.

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: Πρωταγωνιστής στην πρώτη ευκαιρία του ΠΑΟΚ, στο 20'. Δραστήριος γενικά στο πρώτο ημίχρονο, “μέσα” στο παιχνίδι, δεν τροφοδοτήθηκε πολλές φορές για να αξιοποιήσει τους δυο εξτρέμ ή τον Πρίγιοβιτς. Στο 60ό λεπτό αντικαταστάθηκε.

Ρόμπερτ Μακ: Προσπαθούσε -πολλές φορές ανεπιτυχώς- να βοηθήσει αμυντικά τον Λέοβατς στο πρώτο μέρος, συμμετείχε -επίσης ανεπιτυχώς- σε δύο αξιόλογες αντεπιθέσεις στο πρώτο ημίχρονο. Και στο δεύτερο μέρος ήταν εκτός αγώνα και αντικαταστάθηκε στο 86'.

Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς: Έχασε σχεδόν όλες τις μάχες στο πρώτο ημίχρονο, εκνευρίστηκε, τιμωρήθηκε και με κίτρινη στο 28'. Καταπληκτική η πάσα του στο 34' προς τον Μακ, που δεν την αξιοποίησε. Θα μπορούσε να γίνει ο ήρωας της ομάδας του στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά ο Κεϊτά απέκρουσε την κοντινή κεφαλιά του.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Πέντρο Ενρίκε: Μπήκε στο 60', με στόχο να δυναμώσει τα άκρα του ΠΑΟΚ. Πίεσε αρκετά, έδωσε ενέργεια, αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα ουσιαστικός.

Ευθύμης Κουλούρης: Από το 81' που πέρασε στον αγώνα, κυνήγησε όσο μπορούσε για να πετύχει το γκολ της πρόκρισης, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Δημήτρης Λημνιός: Αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά, διεκδίκησε μία κεφαλιά στο φινάλε για να σκοράρει, αλλά δεν πρόλαβε τον αντίπαλο αμυντικό.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ