EUROPA LEAGUE

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÅÓÔÅÑÓÏÕÍÔÓ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OSTERSUNDS (MOTION TEAM)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÅÓÔÅÑÓÏÕÍÔÓ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OSTERSUNDS (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 3-1 της Έστερσουντ με τον Πρίγιοβιτς να πετυχαίνει δύο γκολ. Το Sport24.gr ακτινογραφεί την απόδοση των 14 ποδοσφαιριστών που χρησιμοποίησε ο Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να συνέλθει από το γκολ των Σουηδών κόντρα στην ροή του αγώνα και να φτάσει σε μια νίκη με την οποία έβαλε τις βάσεις πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Το Sport24.gr αναλύει την εικόνα των 14 παικτών που χρησιμοποιήθηκαν.

ΡΕΙ: Είχε λάθος αντίδραση στην φάση του λάθους του Λέοβατς, καθώς έκανε ένα πέναλτι που θα μπορούσε να το αποφύγει, με τον Αϊές να κινείται προς τα πλάγια, σε χώρο που θεωρητικά δε θα του δημιουργούσε μεγάλο θέμα.

ΜΑΤΟΣ: Ξέρει να κινείται στη πλάτη των αμυντικών, καθώς αυτός είναι ο τρόπο που έχει πετύχει τα περισσότερα από τα εννιά του γκολ στην καριέρα του στη Τούμπα. Προσπάθησε να συνεργαστεί με τον Τζάλμα, χωρίς επιτυχία τις περισσότερες φορές

ΚΡΕΣΠΟ: Προσπάθησε να είναι ο παίκτης που θα κουβαλούσε τη μπάλα από την άμυνα προς τη μεσαία γραμμή. Πήρε αρκετές προσωπικές μονομαχίες, κάποιες από αυτές κρίσιμες σε στιγμές που οι Σουηδοί ήθελαν να βγουν στην αντεπίθεση.

ΒΑΡΕΛΑ: Σταθερός και ουσιαστικός. Η μεγάλη του προσφορά ήταν οι δυο κόντρες που έβαλε σε ισάριθμα σουτ παικτών της Έστερσουντ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, όταν εκείνοι είχαν ανοικτό διάδρομο προς την εστία του Ρέι.

ΛΕΟΒΑΤΣ: Το λάθος του στην φάση που κατέληξε στο πέναλτι των Σουηδών είναι αυτό που τον “βαραίνει” καθώς με την ενέργειά του κατάφερε να αποσυντονίσει τον Ρέι και όχι τον Αϊές.

ΤΣΙΜΙΡΟΤ: Φάνηκε περισσότερο όταν γύρισε στην θέση "6", καθώς όσο έπαιζε στο πλευρό του Σάχοβ, δεν μπορούσε να βρει χώρο δράσης. Όταν οπισθοχώρησε κατάφερε να κυκλοφορήσει σωστά τη μπάλα. Στο πρώτο μέρος, "όλα τα λεφτά" ήταν η συνεργασία του με τον Μακ για την ασίστ στον Μάτος.

ΣΑΧΟΒ: Δεν μπόρεσε να φανεί, με τον Λουτσέσκου να περιμένει από εκείνον να βοηθήσει στη γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας που θέλει η ομάδα που προσπαθεί να σπάσει κλειστή άμυνα, χωρίς να το δώσει.

ΤΖΑΛΜΑ: Ο πλέον συνεπής παίκτης του ΠΑΟΚ σε όλους τους τομείς, καθώς δημιούργησε αρκετά ρήγματα από την πλευρά του, στις προσπάθειες που έκανε για να φέρει τη μπάλα μέσα στην περιοχή.

ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ: Δυσκολεύτηκε να βρει την "έξυπνη" πάσα, αυτή που κόβει τις καλά οργανωμένες άμυνες, κινούμενος σε "ρηχά νερά" με τον Λουτσέσκου να τον αντικαθιστά στα μισά του δευτέρου μέρους.

ΜΑΚ: Προσπάθησε αρκετά να βρει την ατομική προσπάθεια, κινούμενος τόσο στα αριστερά όσο και στον άξονα, με τους Σουηδούς να τον έχουν "σημαδέψει" έχοντας μελετήσει τις κινήσεις του, με τον Πότερ να έχει διπλό μαρκάρισμα πάνω του.

ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ: Η δουλειά του είναι να κάνει τη μισή φάση, γκολ, και αυτό έκανε στο 77’. Έπαιξε σωστά και τις φορές που υποδέχθηκε μπάλα, προσπαθώντας να ανοίξει στα άκρα.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΠΕΛΚΑΣ: Προσπάθησε να δώσει τη κίνηση που δεν είχε ο Σάχοφ στο παιχνίδι, χωρίς να φανεί ιδιαίτερα.

ΠΕΝΤΡΟ ΕΝΡΙΚΕ: Οπως στο ματς με την Ολίμπικ, στην Ουκρανία, έτσι και τώρα, ο Βραζιλιάνος μπαίνει στο παιχνίδι με…λύσσα και διάθεση να κάνει τη διαφορά. Και το κατάφερε κερδίζοντας ένα πέναλτι σε μια σχεδόν χαμένη φάση.

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ: Αγωνίστηκε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο ΠΑΟΚ "σκότωσε" την Έστερσουντ από αέρος

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ