EUROPA LEAGUE

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr σχολιάζει την απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ στο νικηφόρο 2-0 επί της Ντινάμο Τιφλίδας στην Τούμπα, που σφράγισε το εισιτήριο του "Δικεφάλου" για τους ομίλους του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-0 την Ντινάμο Τιφλίδας στην Τούμπα και με συνολικό σκορ 5-0, πήρε εύκολα την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League. Ο "Δικέφαλος" υπερείχε ξεκάθαρα της αντιπάλου του, με τους Περέιρα και Ροντρίγκες να είναι οι κορυφαίοι της ομάδας τους.

Παναγιώτης Γλύκος: Το γεγονός ότι χρειάστηκε να επέμβει για πρώτη φορά στο 68ο λεπτό, λέει πολλά. Είχε κυρίως το ρόλο... θεατή στο ματς, αλλά όσες φορές πλησίασε προς το μέρος του η μπάλα, δεν έδωσε δικαιώματα.

Λεονάρντο Μάτος: Πολύ καλή εμφάνιση από τον Βραζιλιάνο, που δημιούργησε πολλά προβλήματα στους αντιπάλους του από δεξιά, ενώ φυσικά και δεν απειλήθηκε καθόλου ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του.

Άνχελ Κρέσπο: Σταθερός και χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα από τους αντιπάλους του ο Ισπανός. Έχει αρχίσει να "δένει" με τον Τζαβέλλα, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα και στα δύο παιχνίδια κόντρα στην Ντινάμο.

Γιώργος Τζαβέλλας: Άλλη μία αρχηγική εμφάνιση από τον Έλληνα αμυντικό, που όχι μόνο ρύθμιζε τα πάντα στην άμυνα της ομάδας του, αλλά πέτυχε και το δεύτερο γκολ με πολύ ωραία τοποθέτηση στο πρώτο δοκάρι, στην εκτέλεση κόρνερ του Περέιρα.

Μάριν Λέοβατς: Κάλυψε πολύ καλά την πλευρά του, μην επιτρέποντας στους Γεωργιανούς να κάνουν παιχνίδι από τη δεξιά του πλευρά, ενώ βοήθησε σημαντικά και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Στο 65', ο Κίτσιου πήρε τη θέση του.

Χοσέ Κάνιας: Απόλυτος άρχοντας στο χώρο του κέντρου, "κατάπιε" τους αντιπάλους του και έδωσε στους συμπαίκτες του, που αγωνίζονταν μπροστά του, την ελευθερία να δημιουργήσουν, ώστε να φτάσει στα γκολ ο ΠΑΟΚ.

Γκόικο Τσίμιροτ: Αθόρυβος, αλλά με πολύ καλή δουλειά στο χώρο του κέντρου, όπου έκοβε και προωθούσε μπάλα. Βοήθησε ιδιαίτερα ώστε να αποκτήσει από νωρίς υπεροχή ο ΠΑΟΚ.

Εβγκέν Σάχοβ: Δεν εντυπωσίασε ο Ουκρανός, σε ένα ματς που δεν χρειάστηκε να κάνει και πολλά πράγματα, είναι η αλήθεια. Αντικαταστάθηκε στο 57ο λεπτό, αφού ο Ίβιτς ήθελε να δει και τον Μπίσεσβαρ, σε ένα ματς που προσφερόταν για κάποιες δοκιμές από ένα σημείο και μετά.

Τζάλμα Κάμπος: Από τους καλύτερους του ΠΑΟΚ, αφού ήταν ιδιαίτερα κινητικός και προκάλεσε πολλές δύσκολες καταστάσεις στην Ντινάμο. Μπορεί να έχασε το πέναλτι, αλλά σίγουρα θα είναι το τελευταίο που θα νοιάζει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ από αυτό το ματς.

Γκάρι Ροντρίγκες: Εξαιρετικός ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, αφού με υπέροχη ενέργεια και συνδυασμό με τον Περέιρα, έκανε το 1-0, ενώ έδωσε κι ένα έτοιμο γκολ στον Αργεντίνο στο δεύτερο ημίχρονο, το οποίο δεν αξιοποιήθηκε. Μην ξεχνάμε πως ήταν κι αυτός που κέρδισε το πέναλτι του ΠΑΟΚ.

Φακούντο Περέιρα: Οι δύο ασίστ τα λένε όλα για τον Αργεντίνο, που μπορεί να μην σκόραρε αυτή τη φορά, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 56', αλλά έδειξε για μια ακόμη φορά πόσο πολύτιμος είναι για τον ΠΑΟΚ, όταν είναι σε καλή κατάσταση.

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: Δεν αγωνίστηκε πολύ, αλλά έκανε τις προσπάθειές του να δημιουργήσει φάσεις, χωρίς να του... βγει κάτι.

Στέλιος Κίτσιου: Μπήκε σχετικά αργά στον αγώνα, ενώ όλα είχαν κριθεί. Κράτησε τη θέση του και σε μία περίπτωση προσπάθησε να δημιουργήσει μία επίθεση για τον ΠΑΟΚ, χωρίς αποτέλεσμα.

Φερνάντο Βαρέλα: Έκανε το ντεμπούτο του, έστω και για λίγα λεπτά, χάνοντας μάλιστα σημαντική ευκαιρία να πετύχει και γκολ στο φινάλε του αγώνα.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ