EUROPA LEAGUE

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr αναλύει την απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ στο εντός έδρας ματς με την Γκαμπάλα καθώς και το κοουτσάρισμα του Ιγκορ Τούντορ

Ο Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τα εντός έδρας παιχνίδια του στη φάση των ομίλων του Europa League χωρίς νίκη για πρώτη φορά στην ιστορία του, μένοντας στο 0-0 με την Γκαμπάλα. Το Sport24.gr κάνει την κριτική στην απόδοση των παικτών του "Δικεφάλου".

Γλύκος:Ήταν σε ετοιμότητα όταν χρειάστηκε σε δύο φάσεις (έστω κι αν η μία κακώς δόθηκε οφσάιντ) στην αρχή του αγώνα. Συνέχισε το ίδιο σταθερός και στο δεύτερο μέρος, με εξαίρεση μία έξοδό μετά από φάουλ που δεν κόστισε στο 79΄.

Σκόνδρας:Ανασταλτικά δεν είχε προβλήματα, όμως είναι προφανές ότι δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στις οργανωτικές ικανότητες που πρέπει να διαθέτει ένας στόπερ του ΠΑΟΚ.

Μαλεζάς:Κατηύθυνε σωστά Τζαβέλλα και Σκόνδρα (με εξαίρεση μία-δύο φάσεις στην αρχή του αγώνα), όμως χρεώνεται δύ-τρεις λάθος μεταβιβάσεις που δεν κόστισαν, ευτυχώς.

Τζαβέλλας:Πήγαινε δυνατά στις προσωπικές μονομαχίες και τα κατάφερε καλα απέναντι σε Ζενιόφ και Αντόνοφ. Επιθετικά κι αυτός δεν μπόρεσε να δώσει όσα στηρίγματα χρειαζόταν ο Ροντρίγκες

Ροντρίγκες:Ο πιο δραστήριος από τους μεσοεπιθετικούς παίκτες του ΠΑΟΚ και ο πιο σταθερός σε καλή (όχι όμως από τις καλύτερες ου έχει κάνει) απόδοση σε όλη τη διάρκεια του ματς. Αν ηταν λίγο πιο προσεκτικός σε τελικές ενεργειες θα μπορούσε να πετύχει και γκολ.

Κίτσιου:Πήρε πολλές κούρσες από τη δεξιά πλευρά,έκανε ορισμένες ενέργειες που έφεραν φάσεις για τον ΠΑΟΚ και σίγουρα ήταν καλύτερος από το προηγούμενο ματς. Όχι, όμως, τόσο καλός για να μην αναρωτιέται κανείς γιατί δεν υπήρχε και Κωνσταντινίδης στις επιλογές Τούντορ.

Τζιόλης:Eπανήλθε στην φυσική του θέση, στο κέντρο. Βοήθησε τον ΠΑΟΚ να αποκτήσει ισορροπία χωρίς όμως να πει κανείς πως έκανε ένα μεγάλο ματς.

Κάτσε:Κι ο Αλβανός μέσος ήταν πιο ενεργητικός σε σχέση με το παιχνίδι της Κυριακης. Η διαφορά φάνηκε κυρίως στο επιθετικό κομμάτι που πήρε κάποιες προσπάθειες και δοκίμασε τα πόδια του.

Πέλκας:Σε κακή βραδιά ο νεαρός μέσος δεν έδωσε συνέχεια στην καλή παρουσία που είχε στο ματς με τον Παναιτωλικό. Λίγες ενέργειες του βγήκαν, παρότι είχε διάθεση να πάρει μπάλες και να κυνηγήσει φάσεις.

Μακ:Δεν έκανε καλό παιχνίδι, αλλά λόγω της ταχύτητάς του ήταν αυτός που είχε τις περισσότερες ευκαιρίεσ για γκολ (όχι όμως την κλασικότερη). Είναι φανερό ότι και αυτός έχει επηρεαστεί.

Μπερμπάτοφ:Ο Βούλγαρος ήταν σαφώς πιο ήρεμος σε σχέση με το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό,έδειξε σε ορισμένες φάσεις την κλάση του και έδωσε ένα έτοιμο γκολ στοντα Σαμπο που δυστυχώς δεν μπήκε. Προφανώς η αλλαγή του έχε να κάνει με την ανάγκη να παραμείνει φρέσκος ενόψει Καλλονής.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Σάμπο:Εβγαλε νεύρο που δεν είχε σε άλλα ματς, πήρε κάποιες ενέργειες και πρωτοβουλίες αλλά μαζί και τον τίτλο του μοιραίου παίκτη αφού δεν μπόρεσε να αξιοποιησει την πάρε βάλε πάσα του Μπερμπατοφ στο 60΄.

Μυστακίδης:Πήρε τη θέση του Μπερπάτοφ που πήγε απευθείας στα αποδυτήρια, χωρίς πάντα να φάνηκε ότι αυτό ενόχλησε τον Τούντορ. Ο Κατερινιώτης προσπάθησε να πάρει φάσεις πάνω του.Ήταν μικρό το διάστμα ου αγωνίστηκε για να κριθεί.

Αθανασιάδης:Μπήκε στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα προφανώς για τη μ΄κια φάση που θα μπορούσε να φέφρει το γκολ. Δεν το πέτυχε, όμως και έμεινε μόνο το πάθος του.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Ίγκορ Τούντορ:Αυτή τη φορά οι επιλογές του στο στήσιμο της ομάδας και τους ρόλους των παικτών ήταν πιο ορθολογικες κι αν υπάρχει κάτι στο οποίο μπορεί να ασκήσει κανείς κριτική είναι ότι δεν μπόρεσε να αλλάξει την ψυχολογία των παικτών.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ