EUROPA LEAGUE

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr αναλύει την απόδοση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ αλλά και τις κινήσεις του Ιγκορ Τούντορ από τον πάγκο στη ρεβάνς με τη Μπρόντμπι.

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 κόντρα στην Μπρόντμπι και θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη εάν ήταν πιο προσεκτικός. Το Sport24.gr βαθμολογεί την απόδοση των παικτών του "δικεφάλου του Βορρά" που πήρε την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League.

Γλύκος: Μέχρι τη φάση του 1-1 δεν είχε πίεση, όμως το λάθος του, αβίαστα στο σημείο εκείνο ήταν καθοριστικό και του δημιούργησε νευρικότητα. Στο δεύτερο μέρος ανέβηκε και είχε μία καλή επέμβαση χαμηλά. Πρέπει να ανέβει για να διεκδικήσει θέση βασικού.

Βίτορ: Ο Πορτογάλος έκανε καλά τη δουλειά του ανασταλτικά και πολλές φορές προσπάθησε να βγει μπροστά και να βοηθήσει και επιθετικά. Από όλους τους αμυντικούς, μάλλον ήταν ο πιο αποτελεσματικός και μάλιστα "καθάρισε" μία-δύο δύσκολες φάσεις.

Κόστα: Ήταν πολύ πιο κινητικός από προηγούμενα ματς και έβαλε το στίγμα του σε πολλές φάσεις και φυσικά στη φάση του 0-1 που σκόραρε. Ίσως να τον επηρέασε και όλη η συζήτηση γύρω από το μέλλον του στον ΠΑΟΚ.

Τζαβέλλας: Καλό παιχνίδι και από τον Έλληνα αμυντικό. Είχε δύο-τρία λαθάκια (κυρίως ένα σε μία φάση ασυνεννοησίας με τον Κίτσιου), αλλά όχι τέτοια που να του στερήσουν το θετικό πρόσημο μπροστά από την παρουσία του.

Κωνσταντινίδης: Πολύ καλό παιχνίδι και πάλι από τον νεαρό που φαίνεται ότι του πάει γάντι ο ρόλος του δεξιού μπακ-χαφ. Πήγε καλά και στην άμυνα και από τα πόδια του άρχισαν αρκετές προσπάθειες στην επίθεση.

Κίτσιου: Δεν έπιασε απόδοση ανάλογη του αγώνα της Τούμπας, αλλά και πάλι ήταν πολύ κινητικός, βρέθηκε σε διάφορες θέσεις του γηπέδου και έδειξε ότι είναι από τα στελέχη που μπορεί να στηρίζεται ο Τούντορ. Για μισή περίπου ώρα έπαιξε και δεξί μπακ.

Τζιόλης: Αποτελεί σταθερά στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ, τον παίκτη που ο Τούντορ γνωρίζει, πριν καν αρχίσει το παιχνίδι τι θα πάρει από αυτόν. Ο Κροάτης τον κράτησε 65 λεπτά στο παιχνίδι γιατί τον θέλει με δυνάμεις και στο πιο δύσκολο ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Κάτσε: Ο Αλβανός μέσος ήταν ο κορυφαίος παίκτης του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι. Ντουμπλάριζε στα μαρκαρίσματα, αναλάμβανε πρωτοβουλίες στην οργάνωση του παιχνιδιού και εκτελούσε τα στημένα με πετυχημένο τρόπο (από ένα τέτοιο ήρθε άλλωστε το 0-1). Εξελίσσεται διαρκώς και δείχνει ότι γίνεται χαφ ευρωπαϊκών προδιαγραφών

Ροντρίγκες: Ταχύς, κινητικός, πειθαρχημένος στο κομμάτι της τακτικής, αλλά τσαπατσούλης στην τελική ενέργεια. Ο 25χρονος επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει πολύ καλά προσόντα κι αν βελτιωθεί στην τελική προσπάθεια θα πετύχει πολλά.

Μυστακίδης: Ο νεαρός μέσος είναι η ευχάριστη έκπληξη από την αρχή της σεζόν και πείθει ότι ο Τούντορ θα πρέπει να βασίζεται πάνω του ακόμη και τώρα που το ρόστερ έχει γεμίσει. Πολύ καλός με τη μπάλα στα πόδια και με σιγουριά στις κινήσεις του.

Κουλούρης: Με τον Ροντρίγκες μοιάζει στο θέμα των τελειωμάτων. Είχε διάθεση, ήταν μέσα στις φάσεις, βοήθησε πολύ και στην πίεση του αντιπάλου, αλλά αδίκησε τον εαυτό του με τα τελειώματά του.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Μακ: Αν και είχε τη δυνατότητα και χώρους να δράσει δεν τα κατάφερε και πολύ καλά. Μάλλον ήταν μία πτήση σε χαμηλές στροφές για τον Σλοβάκο και προφανώς κράτησε δυνάμεις και για τα Γιάννινα.

Σαββίδης: Είχε και κακές και κακές στιγμές στο διάστημα που αγωνίστηκε, Έπαιξε το ρόλο του συνδετικού κρίκου άμυνας και επίθεσης και σε γενικές γραμμές τα πήγε καλά.

Δεληγιαννίδης: Ο πιο νεαρός όλων έκανε την παρθενική συμμετοχή του στην Ευρώπη και στο διάστημα που αγωνίστηκε έκανε μία- δύο ενέργειες που φανερώνουν ταλέντο

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:

Τούντορ: Ο Κροάτης τεχνικός δήλωσε και λογικά είναι ικανοποιημένος από τη νοοτροπία της ομάδας του, αφού ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να κάνει το παιχνίδι του. Βρήκε την ευκαιρία να ξεκουράσει παίκτες, αλλά και να δοκιμάσει σχήματα. Και παράλληλα να τεστάρει νεαρούς παίκτες.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ