EUROPA LEAGUE

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr αναλύει την απόδοση που είχαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο ματς με την Σπάρτακ Τρνάβα καθώς και το κοουτσάρισμα του Ίγκορ Τούντορ.

Ο ΠΑΟΚ τα κατάφερε απέναντι στην Σπάρτακ Τρνάβα με το εκτός έδρας 1-1 πήρε την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League. To Sport24.gr περνάει από "ακτινογραφία" τους παίκτες του "Δικεφάλου" αλλά και τον Ιγκορ Τούντορ

Όλσεν:Εκανε μια λάθος ενέργεια στη φάση του πέναλτι (έτσι έγινε το 1-0) που δημιούργησε μπελάδες δίχως λόγο στον ΠΑΟΚ. Θα πρέπει να συγκρατεί τα νεύρα του γιατί είναι ένας ικανός τερματοφύλακας και αυτό το είδαμε στο υπόλοιπο του αγώνα.

Σκόνδρας:Μέχρι το σημείο της αποβολής του, τα πήγαινε πολύ καλά και γενικώς δεν είχε λάθη. Ηταν ψύχραιμος στις απομακρύνσεις του. Στη φάση της αποβολής θα μπορούσε να είχε αποφύγει την κίνηση με τον αγκώνα που ευτυχώς δεν κόστισε για τον ΠΑΟΚ.

Κόστα:Πολύ καλό παιχνίδι. Μετά από καιρό δεν έκανε λάθη, είχε σιγουριά στις κινήσεις του και ήταν ο παίκτης που θέλει ο ΠΑΟΚ στα μετόπισθεν.

Τζαβέλλας:Καλό παιχνίδι, ειδικά στο ανασταλτικό κομμάτι που κέρδισε τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες. Μπορούσε να αποφύγει μόνο τις μεγάλες μπάλες και την κίτρινη που πήρε.

Κωνσταντινίδης:Με το παρθενικό του γκολ με τον ΠΑΟΚ, "σφράγισε" την πρόκριση και την δική του πολύ καλή εμφάνιση.

Τζιόλης:Ηγετική εμφάνιση από τον διεθνή μέσο. Κυριάρχησε στη μεσαία γραμμή και δημιούργησε πολλές προϋποθέσεις αντεπίθεσης για τον ΠΑΟΚ.

Κάτσε:Το γνωστό "μηχανάκι" του ΠΑΟΚ που ανέλαβε και τις στημένες φάσεις, χωρίς όμως να "φανεί" σε οργανωτικό επίπεδο.

Μακ:Θα μπορούσε να είναι και ο μοιραίος για τον ΠΑΟΚ αφού, ενώ τα έκανε όλα σωστά, στη τελική ενέργεια τα έκανε... θάλασσα. Η ψυχραιμία στο τετ α τετ είναι κάτι που του λείπει και πρέπει να το βρει.

Μυστακίδης:Δεν ήταν κακός, προσπάθησε να περάσει κάθετες πάσες και ο Τούντορ τον άλλαξε γιατί ήθελε έναν "καθαρόαιμο" φορ όταν "άνοιξε" το ματς για να κυνηγήσει δεύτερο γκολ.

Κοροβέσης:Αρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο Τούντορ και βοήθησε επιθετικά και ανασταλτικά. Ηταν αυτός που έβγαλε την σέντρα στη φάση του γκολ του ΠΑΟΚ ενώ έσωσε και την εστία του "Δικεφάλου" κάποια στιγμή.

Πέλκας:Καλό παιχνίδι και πάλι από τον νεαρό μέσο που είναι ξεκάθαρο πως έχει πλέον πολύ κομβικό ρόλο στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

OI AΛΛΑΓΕΣ

Κουλούρης:Ηταν ο άτυχος γιατί όπως στο πρώτο ματς στην Τούμπα στο οποίο έπαιξε δύο λεπτά, έτσι και σήμερα έγινε αλλαγή και αποχώρησε σε 12 λεπτά λόγω της αποβολής του Σκόνδρα.

Σαββίδης:Παρ' ότι δεν έπαιξε πολύ, έκανε αισθητή την παρουσία του και βοήθησε στο να κρατήσει ο ΠΑΟΚ κάποιες στιγμές που χρειαζόταν την μπάλα.

Πούγγουρας:Στάθηκε καλά ο νεαρός στα λεπτά που αγωνίστηκε. Ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν καλές κινήσεις στην άμυνα και αυτό έκανε ο νεαρός με τους συμπαίκτες του.

O ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Τούντορ:Πολύ καλό στήσιμο... Φαίνεται πως η ομάδα έχει δουλέψει ενώ έχει πολύ καλές αντιδράσεις από τον πάγκο στις απαιτήσεις του αγώνα.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ