EUROPA LEAGUE

Η ιδιαίτερη ευχή του Αστέρα Τρίπολης στον Πανιώνιο

Η ιδιαίτερη ευχή του Αστέρα Τρίπολης στον Πανιώνιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Αστέρας Τρίπολης ευχήθηκε "καλή επιτυχία" στις ελληνικές ομάδες που αγωνίζονται το βράδυ της Πέμπτης (03/08) στο Europa League, ενώ έκανε ειδική μνεία στον Πανιώνιο λόγω της... Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Το βράδυ της Πέμπτης (03/08) ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και ο Πανιώνιος κοντράρεται με τις Γκαμπάλα, Ολίμπικ και Μακάμπι Τελ Αβίβ, έχοντας ως στόχο την πρόκριση στα playoffs του Europa League. Το έργο των ελληνικών ομάδων και ειδικά των "κυανέρυθρων" δεν θα είναι εύκολο, αλλά υπάρχει αισιοδοξία πως μπορεί να γίνει το 3/3 σε προκρίσεις.

Με αφορμή τις αποψινές αναμετρήσεις, ο Αστέρας Τρίπολης έστειλε τις ευχές του στους εκπροσώπους μας στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, κάνοντας, μάλιστα, ειδική μνεία στους Νεοσμυρνιώτες επειδή αγωνίζονται με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, την οποία οι Αρκάδες απέκλεισαν το 2014 και μπήκαν στους ομίλους.

"Η ευχή για καλή επιτυχία στις ελληνικές ομάδες που αγωνίζονται απόψε στο EUROPA LEAGUE είναι δεδομένη, όπως και η καλή συνέχεια στις ομάδες που προχώρησαν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Υπάρχει όμως και μία ιδιαίτερη ευχή από εμάς προς τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, καθώς αντιμετωπίζει την ομάδα που απέκλεισε ο ΑΣΤΕΡΑΣ το 2014 και βρέθηκε στους ομίλους του EUROPA LEAGUE! Εκείνο το κατόρθωμα, που αποτέλεσε και την πρώτη πρόκριση ελληνικής ομάδας κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, ας γίνει οδηγός για μια ακόμη μεγάλη πρόκριση που τόσο πολύ έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο μας. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!", αναφέρει η ανάρτηση.

Δείτε την ανάρτηση:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ