EUROPA LEAGUE

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Δείτε ποιους ποδοσφαιριστές επέλεξε ο Μάρκο Σίλβα στην αρχική ενδεκάδα για την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Άντερλεχτ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Εκπλήξεις από τον Πορτογάλο

Με τρεις αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα του Βελγίου παρατάσσεται ο Ολυμπιακός στον επαναληπτικό αγώνα με την Άντερλεχτ, στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Πέραν του Ομάρ Ελαμπντελαουί, που επιστρέφει στην αρχική ενδεκάδα, μετά την τιμωρία του, ο Μάρκο Σίλβα επέλεξε να αλλάξει δύο πρόσωπα στη μεσαία γραμμή των "ερυθρολεύκων". Δίπλα στον Μιλιβόγεβιτς, αντί του Ζντιέλαρ, θα αγωνιστεί ο Καμπιάσο, με τον Πορτογάλο να επενδύει στην εμπειρία του Αργεντίνου από μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Επιπλέον, θέλοντας να γίνει πιο επιθετική η ομάδα του, αφού κυνηγάει το γκολ, αν θέλει να προκριθεί, αντί του Σεμπά, ρόλο βασικού παίρνει ο Άλαν Πουλίδο, που είναι σαφώς πιο επιθετικογενής από τον Βραζιλιάνο.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Καπίνο, Σαλίνο, Σιόβας, Ζντιέλαρ, Κασάμι, Ντομίνγκες και Σεμπά. Εκτός 18άδας έμειναν οι Μπουχαλάκης, Βούρος και Ερνάνι.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Μποτία, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Φορτούνης, Ντουρμάζ, Πουλίδο, Ιντέγε

Όσον αφορά στην ενδεκάδα της Άντερλεχτ, ο Ντεφούρ δεν κατάφερε τελικά να τεθεί στη διάθεση του Χάσι, λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού στη γάμπα. Έτσι, τη θέση του παίρνει ο Ντεντόνκερ, που είναι και η μοναδική αλλαγή στη σύνθεση τον "μοβ" σε σχέση με το πρώτο ματς.

Η ενδεκάδα των Βέλγων: Προτό, Ναχάρ, Ντεσάχτ, Εμποτζί, Μπούτνερ, Ντεντόνκερ, Μπατζί, Τζούριτσιτς, Πρατ, Ατσεαμπόνγκ, Οκάκα

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ