EUROPA LEAGUE

Η διαμαρτυρία των οπαδών της ΑΪΚ

Η διαμαρτυρία των οπαδών της ΑΪΚ

Οι οργανωμένοι της ΑΪΚ Στοκχόλμης εξέφρασαν την αγανάκτηση τους στην παραχώρηση της Friends Arena και στο "ξεσπίτωμα" της ομάδας τους.

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στη Στοκχόλμη θα φιλοξενηθεί στην "Tele2 Arena", που ανήκει στη Χάμαρμπι. Η ΑΪΚ δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το γήπεδο της, τη "Friends Arena" επειδή η σουηδική ομοσπονδία ποδοσφαίρου επέτρεψε τη χρήση της για το φιλικό Λέστερ - Μπαρτσελόνα, που ήταν προγραμματισμένο την Τετάρτη 3 Αυγούστου.

Επί της ουσίας, η ΑΪΚ αναγκάστηκε να μετακομίσει, αφού οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να προπονηθούν στη "Friends Arena" την προηγούμενη μέρα της ρεβάνς του γ' προκριματικού γύρου του Europa League. Οπότε αναζητήθηκε εναλλακτική και δηλώθηκε η "Tele2 Arena".

Η απόφαση της σουηδικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου προκάλεσε την αντίδραση των οπαδών της ΑΪΚ, οι οποίοι την εκδήλωσαν στο μέρος που θα φανεί περισσότερο... Στο γήπεδο τους, την ώρα διεξαγωγής του Λέστερ - Μπαρτσελόνα!

Οι οργανωμένοι της ομάδας ανάρτησαν πανό στη διάρκεια του αγώνα, που έγραφε "Οι ομάδες προηγούνται της ομοσπονδίας, το πραγματικό ποδόσφαιρο παίζεται αύριο στις 19:00", εννοώντας το ΑΪΚ - Παναθηναϊκός. Επιπλέον, μοίρασαν φυλλάδια εξωτερικά των θυρών, με τα οποία καταφέρονταν εναντίον των στελεχών της ομοσπονδίας.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ