EUROPA LEAGUE

Η αποβολή του Βρσάλκο στο 10' και το ξέσπασμα Σιμεόνε

Atletico Madrid manager Diego Simeone, right, and assistant coach German Burgos look on during a soccer squad training session at Emirates Stadium in London, Wednesday, April 25, 2018. Atletico Madrid faces Arsenal in a Europa League match on Thursday.  (Adam Davy/PA Wire)
Atletico Madrid manager Diego Simeone, right, and assistant coach German Burgos look on during a soccer squad training session at Emirates Stadium in London, Wednesday, April 25, 2018. Atletico Madrid faces Arsenal in a Europa League match on Thursday. (Adam Davy/PA Wire) ADAM DAVY/PA WIRE

Ο Βρσάλκο αποβλήθηκε με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών στον αγώνα Άρσεναλ-Ατλέτικο με τον Σιμεόνε να ξεσπάει και να αποβάλλεται και αυτός εν συνεχεία.

Με δέκα ποδοσφαιριστές έμεινε μόλις στο 10' της αναμέτρησης με την Άρσεναλ η Ατλέτικο καθώς ο Βρσάλκο αποβλήθηκε με δυο κίτρινες κάρτες.

Αρχικά αντίκρισε την πρώτη στο 2' και εν συνεχεία στο 10' πάτησε στον αστράγαλο τον Λακαζέτ και είδε την δεύτερη κίτρινη του Γάλλου διαιτητή της αναμέτρησης, Κλεμάν Τουρπάν, που τον έστειλε στα αποδυτήρια.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν μπορούσε να πιστέψει την ευκολία με την οποία ο διαιτητής απέβαλε τον Βρσάλκο και άρχισε να κάνει χειρονομίες και να μιλάει προς τον ρέφερι. Ο Αργεντινός ουσιαστικά ξέσπασε ενώ όπως φαίνεται και στο βίντεο τον έβρισε αρκετές φορές.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο διαιτητής να τον αποβάλει και να αποχωρήσει και αυτός από τον πάγκο της Ατλέτικο.


TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ