EUROPA LEAGUE

H AE Λεμεσού καταγγέλλει τον Κούτσιν στην UEFA για το πέναλτι "φάντασμα"

H AE Λεμεσού καταγγέλλει τον Κούτσιν στην UEFA για το πέναλτι "φάντασμα"

O εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕ Λεμεσού, Θεόδωρος Αντωνίου αποκάλυψε πως οι διοικούντες την κυπριακή ομάδα προτίθενται να καταγγείλουν τον διαιτητή του αγώνα με την Αούστρια Βιένης, Αρτιόμ Κούτσιν για το πέναλτι "φάντασμα" που έδωσε στους Αυστριακούς.

Η ΑΕ Λεμεσού γνώρισε την ήττα με 2-1 απ' την Αούστρια Βιένης στην Κύπρο και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα αποκλείστηκε απ' τη συνέχεια του Europa League.

Ωστόσο, οι διοικούντες την κυπριακή ομάδα έχουν σοβαρά παράπονα απ' το διαιτητή του αγώνα, Αρτιόμ Κούτσιν, ο οποίος έδωσε την ευκαιρία στους Αυστριακούς να προηγηθούν στο 26ο λεπτό με πέναλτι "φάντασμα".

Η συγκεκριμένη απόφαση είχε ως αποτέλεσμα η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων να διακοπεί για περίπου 13 λεπτά, αφού υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες και ρίψη αντικειμένων απ' την πλευρά των οπαδών της ΑΕΛ.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής ομάδας, Θεόδωρος Αντωνίου σε συνέντευξη που παραχώρησε στον "Super ΣΠΟΡ FM", οι διοικούντες την ομάδα έχουν κινήσει τις διαδικασίες προκειμένου ο Καζάκος διαιτητής να καταγγελθεί στην UEFA.

"Καταρχάς να πω ότι από την ίδια στιγμή με εντολή του προέδρου αρχίσαμε τις διαδικασίες για να καταγγελθεί σε όλα τα αρμόδια σώματα αυτό το τερατούργημα. Θα πρέπει το ποδόσφαιρο να το προστατεύουν και τέτοιους ανθρώπους πρέπει να τους εξαφανίζουν", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

"Ο παρατηρητής διαιτησίας από την ίδια στιγμή ήξερε πολύ καλά ότι ήταν μια λανθασμένη απόφαση. Το έλεγε ότι δεν μπορεί να αλλάξει κάτι. Εμείς από την πλευρά μας δεν μπορούμε ακόμα να πιστέψουμε ότι κρίθηκε η πρόκριση με μια τέτοια απόφαση σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Είναι πολύ κρίμα που τέτοιοι άνθρωποι χαλάνε το άθλημα".

Photo Credits: FK Austria Wien

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ