EUROPA LEAGUE

"Γυρίστε με την πρόκριση"

"Γυρίστε με την πρόκριση"
Άντερλεχτ Μπέβερεν

Η ήττα από την Μπέβερεν ξαναέφερε γκρίνια στις τάξεις του κόσμου του Άντερλεχτ και ο αγώνας της Πέμπτης (25/2, 22.05) στο Φάληρο χαρακτηρίζεται ως “τελικός” για τους φιλάθλους των "μοβ"!

Πάνω που είχαν ησυχάσει τα πράγματα στις Βρυξέλλες και είχαν εξαφανιστεί τα όποια “μαύρα σύννεφα” υπήρχαν πριν από το 1-0 του Κονστάντ Βάντεν Στοκ, επανήλθε η γκρίνια και η μουρμούρα στις τάξεις της Άντερλεχτ εξαιτίας της ήττας από την Μπέβερεν την περασμένη Κυριακή (21/2, 0-1).

Άρχισε να ασκείται αφόρητη πίεση στον Μπέσνι Χάσι και στους ποδοσφαιριστές του για πρόκριση επί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη. Πίεση που ασκείται κυρίως από τους οπαδούς της Άντερλεχτ, οι οποίοι δεν είχαν γεμίσει το Κονστάντ Βάντεν Στοκ στο πρώτο ματς, γιατί πολύ απλά δεν πίστευε ότι οι παίκτες του Χάσι θα κέρδιζαν τους “ερυθρόλευκους”.

Πήραν θάρρος λοιπόν μετά τη νίκη επί των Πειραιωτών, άρχισαν να ξαναπιστεύουν στην ομάδα τους, αλλά τρεις μέρες αργότερα είδαν... μία από τα ίδια στο Μπέβερεν. Για αυτό τον λόγο η ρεβάνς της Πέμπτης (25/2, 22.05) έχει αποκτήσει για τους Βέλγους έναν χαρακτήρα "τελικού".

Οι βέλγικες εφημερίδες είχαν αποκαλύψει παραμονή του αγώνα με τους νταμπλούχους Ελλάδας ότι ο πρόεδρος της ομάδας, Ρότζερ Βάντεν Στοκ είχε μπει στα αποδυτήρια και είχε θέσει τους ποδοσφαιριστές προ των ευθυνών τους, στηρίζοντας παράλληλα τον Χάσι. Το θετικό αποτέλεσμα ήρθε τελικά για τους Βέλγους.

Τώρα, σύμφωνα με τις αναφορές στον Τύπο του Βελγίου ο κόσμος ζητάει την πρόκριση μέσα στο Καραϊσκάκη! Τι κι αν λέει ο Χάσι ότι ο Ολυμπιακός είναι φαβορί, προσπαθώντας να μεταφέρει το άγχος στους παίκτες του Μάρκο Σίλβα; Ούτε που ασχολούνται οι φίλαθλοι της Άντερλεχτ με τα όσα λέει ο Κοσοβάρος τεχνικός.

Αντιθέτως, έχουν ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές και τον Χάσι να φέρουν την πρόκριση από την Ελλάδα! Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση μετά το 1-0, θα θεωρηθεί αποτυχία για τον κόσμο τους! Αυτό το κλίμα έχει δημιουργηθεί πλέον στα αποδυτήρια της Άντερλεχτ, όσο κι αν ο Χάσι κάνει ένα σωρό προσπάθειες για να αποβάλει το άγχος από τους παίκτες του. Η πίεση πλέον είναι αφόρητη στους Βέλγους και αυτό είναι κάτι που το μαρτυρούν τα ρεπορτάζ από τις Βρυξέλλες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι ενήμεροι στο Ρέντη για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στην Άντερλεχτ. Την ίδια στιγμή στον Ολυμπιακό πήραν τα “πάνω” τους μετά το 4-0 επί του Ατρομήτου. Κακά τα ψέματα, για δύο μέρες μετά το 1-0 του Βελγίου, οι “ερυθρόλευκοι” είχαν εμφανιστεί με κομμένα φτερά στο Ρέντη, λες και είχαν ήδη αποκλειστεί!Η εικόνα κόντρα στους Περιστεριώτες και η τραγική παρουσία της Άντερλεχτ στο Μπέβερεν ξαναέδωσε αέρα στους “ερυθρόλευκους” και κυρίως πίστη για την ανατροπή.

Διαβάστε ακόμα:

Ολυμπιακός-Άντερλεχτ: Γίνε Σίλβα!

Ο Βορειοϊρλανδός Χάντερ στο Ολυμπιακός - Άντερλεχτ

Ντομίνγκες: "Πάμε όλοι μαζί για την ανατροπή"

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ