EUROPA LEAGUE

Γουεμπό: "Έχουμε μεγάλο σεβασμό στον Ολυμπιακό"

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡΤ
EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡΤ EUROKINISSI SPORTS

Ο επιθετικός της Οσμάνλισπορ, Πιερ Γουεμπό εξέφρασε το σεβασμό του για τον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε πως ο ίδιος κι οι συμπαίκτες του θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα απ' το "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Πιέρ Γουεμπό μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τον αυριανό (16/02, 20:00) αγώνα.

Παράλληλα, ο στράικερ της Οσμάνλισπορ στάθηκε στην επιθετική δυστοκία της τουρκικής ομάδας, ενώ τόνισε πως τόσο ο ίδιος όσο κι οι συμπαίκτες του θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα απ' το "Γ. Καραϊσκάκης".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και δεν είναι μόνο αυτός που θα παιχτεί και εντός της Αθήνας, αλλά και αυτός στην Οσμανλίσπορ. Για την Οσμανλίσπορ είναι η πρώτη φορά σε αυτό το επίπεδο. Εχουμε μεγάλο σεβασμό για τον αντίπαλό μας και τον Ολυμπιακό. Θα θέλαμε να παίξουμε ένα μεγάλο ματς, όπως σας είπα πριν.

Θα κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου και τις δυνατότητες τις δικές μας για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα".

Επαιζες στη Φενέρμπαχτσε και είχες βρεθεί σε τέτοιους αγώνες. Ο Ολυμπιακός που στηρίζεται πολύ στον κόσμο του, θα έχει σας πιέσει;

"Έχω παίξει σε τέτοια ματς και έχουμε εγώ και οι συμπαίκτες μου την εμπειρία να ανταποκριθούμε σε τέτοιου είδους πίεση. Μπορεί να είναι η πρώτη φορά που παίζουμε στην Ευρώπη, αλλά το τουρκικό πρωτάθλημα είναι απαιτητικό και έχει πίεση. Το σημαντικό είναι να αντέξουμε στην πίεση των πρώτων λεπτών".

Ενώ παίζετε καλά, δημιουργείτε φάσεις, είστε πιεστικοί, αλλά δεν μπορείτε να σκοράρετε. Γιατί συμβαίνει αυτό;

"Σωστό είναι αυτό που λέτε. Πράγματι, δημιουργούμε ευκαιρίες, δουλεύουμε σκληρά, αλλά δεν σκοράρουμε. Το σημαντικό είναι να αγωνίζεσαι και να προσπαθείς κάθε φορά να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό".

Η Οσμάνλισπορ έπαιξε με την Βιγιαρεάλ που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, όπως ο Ολυμπιακός. Θα σας βοηθήσει αυτή η εμπειρία που είχατε με τους Ισπανούς ή είναι εντελώς διαφορετικά παιχνίδια;

"Η Βιγιαρεάλ είναι καλή ομάδα, όπως και ο Ολυμπιακός, και έχουν επιτυχίες στα πρωταθλήματά τους, όπως και στην Ευρώπη. Είναι ομάδες επιπέδου Champions League. Σεβαστήκαμε τη Βιγιαρεάλ, σεβόμαστε και τον Ολυμπιακό. Εμείς θα δώσουμε τα πάντα, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι υπάρχει και η ρεβάνς".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ