EUROPA LEAGUE

Γλυκιά ήττα το ΑΠΟΕΛ στο Μπιλμπάο

Γλυκιά ήττα το ΑΠΟΕΛ στο Μπιλμπάο

Η Μπιλμπάο νίκησε 3-2 το ΑΠΟΕΛ, με τους Κύπριους να έχουν φυσικά πολλές ελπίδες πρόκρισης χάρη στις γκολάρες του Εφραίμ και του Γιάννη Γιαννιώτα στο 89' (video)

Το ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε στην Ισπανία από την Μπιλμπάο, αλλά το τελικό 3-2 φυσικά δίνει πολλές ελπίδες πρόκρισης στους Κύπριους.

Ο Γιάννης Γιαννιώτας μάλιστα μείωσε για τελικό 3-2 στο 89', με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ, αφού έκανε το "ένα-δύο" με τον Ίγκορ ντε Καμάργκο, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ανοίξει το σκορ στο 36' με το καταπληκτικό πλασέ του Γιώργου Εφραίμ.

Μόλις δύο λεπτά μετά ήρθε η ισοφάριση με αυτογκόλ του Μερκή, ο Αντούριθ ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 61' με το 7ο τέρμα του στην διοργάνωση και το 3-1 έκανε ο Ινιάκι Γουίλιαμς, αλλά ο Γιαννιώτας κατάφερε να χαλάσει την διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Σκόρερς: 38' αυτ. Μερκής, 61' Αντούριθ, 72' Ινιάκι Γουίλιαμς / 36' Εφραίμ, 89' Γιαννιώτας

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ντε Μάρκος, Λαπόρτ, Γεράι Άλβαρεθ, Μπαλενθιάγα (57' Λέκουε), Ιτουράσπε (57' Σαν Χοσέ), Ραούλ Γκαρθία, Μπενιάτ, Ινιάκι Γουίλιαμς (78' Σουσαέτα), Μουνιαΐν, Αντούριθ.

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Μερκής, Γιαμπερέ, Ιωάννου, Νούνο Μοράις, Βινίσιους, Μπερτόγλιο (60' Ντε Καμάργκο), Γιαννιώτας, Εφραίμ (73' Αλωνεύτης), Σωτηρίου (77' Ινιάκι Αστίθ).

Μπιλμπάο - ΑΠΟΕΛ 3-2

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ