EUROPA LEAGUE

Γκριγκόρτσουκ: "Δεν έχει σημασία ο αντίπαλος"

Γκριγκόρτσουκ: "Δεν έχει σημασία ο αντίπαλος"

Ο προπονητής της Γκαμπάλα, Ρόμαν Γκριγκόρτσουκ, τόνισε δεν ξέρει πολλά για τον Παναθηναϊκό και συμπλήρωσε ότι προς το παρόν ασχολείται με τα ματς του πρωταθλήματος.

Ήρεμος και θέτοντας προτεραιότητες, παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Γκαμπάλα, Ρομάν Γκριγκόρτσουκ. Ο Ουκρανός τόνισε ότι η κλήρωση με τον Παναθηναϊκό δεν του έκανε καμία διαφορά σε σχέση με τους άλλους πιθανούς αντιπάλους.

"Δεν πανικοβληθήκαμε όταν μάθαμε το αποτέλεσμα της κλήρωσης στα play off του Europa League, επειδή ξέραμε όλους τους πιθανούς αντιπάλους μας. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες και θεωρούσαμε ισοδύναμους όλους τους πιθανούς αντιπάλους. Εξηγώ για να καταλάβετε τους λόγους που δεν μας ενδιέφερε ο αντίπαλος. Δεν έχει σημασία ποιον θα αντιμετωπίσουμε" ανέφερε ο Γκριγκόρτσουκ.

Κατόπιν, τόνισε ότι δεν ξέρει πολλά για το αγωνιστικό στυλ του Τριφυλλιού: "Έχω λίγες πληροφορίες για τον Παναθηναϊκό, διότι ακόμα δεν έχουμε αναλύσει τη φιλοσοφία και την τακτική τους. Προς το παρόν, συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στην Καραμπάχ. Ταυτόχρονα, θα αρχίσουμε την ανάλυση του Παναθηναϊκού".

Όσον αφορά την αλλαγή της έδρας, ο τεχνικός της Γκαμπάλα εξέφρασε την ικανοποίηση του, λέγοντας ότι "δεν θα ήθελα να παίξω το πρώτο ματς εκτός έδρας".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ