EUROPA LEAGUE

Γκριγκορτσούκ: "Ο αποκλεισμός μας είναι αναμενόμενος"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο κόουτς της Γκαμπάλα, Ρόμα Γκριγκορτσούκ, παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού και στάθηκε στην ποιότητα των παικτών των πρασίνων.

Ως απόλυτα αναμενόμενη χαρακτήρισε τον αποκλεισμό της Γκαμπάλα από τον Παναθηναϊκό ο προπονητής των Αζέρων. Ο Ρόμα Γκριγκορτσούκ στάθηκε στην στην ποιότητα και στην ταχύτητα των παικτών των πρασίνων.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός των Αζέρων: "Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλά. Εμείς προηγηθήκαμε, αλλά δεν μπορέσαμε να διατηρήσουμε την απόδοσή μας για πολλή ώρα σε υψηλό επίπεδο. Ο αντίπαλος έχει γρήγορους και ποιοτικούς παίκτες, απέναντι στους οποίους δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε.

Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε φέτος στην Ευρώπη. Δεδομένης της δυναμικής του αντιπάλου, ο αποκλεισμός μας είναι αναμενόμενος. Οι αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό ήταν ένα καλό τεστ για να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας. Δυστυχώς όμως χάσαμε και τα δύο παιχνίδια"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ