EUROPA LEAGUE

Γκουρμπάνοβ: "Σημαντική νίκη, μικρό προβάδισμα ο ΠΑΟΚ

Γκουρμπάνοβ: "Σημαντική νίκη, μικρό προβάδισμα ο ΠΑΟΚ

Μικρό προβάδισμα στον ΠΑΟΚ έδωσε ο Γκουρμπάν Γκουρμπάνοβ παρά τη νίκη της ομάδας του. Ο τεχνικός της Καραμπάγκ δήλωσε ότι υπήρχε πίστη για το θετικό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής της Καραμπάγκ, Γκουρμπάν Γκουρμπάνοβ, χαρακτήρισε πολύ σημαντική για την ομάδα και τη χώρα τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, ωστόσο έδωσε μικρό προβάδισμα στον «Δικέφαλο» για την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι: “Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες. Ήταν πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα και για τη χώρα μας. Είχαμε μεγάλη πίεση. Μετά την ήττα από την Φιορεντίνα ήμασταν με οριακό σημείο. Καταφέραμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και φτάσαμε στη νίκη. Θέλω να συγχαρώ όλους στην ομάδα και τους φιλάθλους. Πριν από αυτό το παιχνίδι, πολλοί με ρώτησαν για το αν θα μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη. Εμείς το πιστεύαμε και αυτό έλεγα σε όλους, και τελικά το καταφέραμε. Το επόμενο ματς είναι πλέον στη Τούμπα και θα είναι εξίσου δύσκολο”.

Για την εμφάνιση του δευτέρου μέρους: “Έγιναν κάποια πράγματα στο ημίχρονο, κάποιες εσωτερικές συζητήσεις τις οποίες δεν θέλω να τις αναφέρω εδώ. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ δεν άφησε χώρους, καθώς μας πίεσε σωστά. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος έπαιξε πιο ανοικτά και αυτό μας έδωσε το δικαίωμα να πετύχουμε αυτό που θέλαμε, καθώς εκμεταλλευτήκαμε τους χώρους που βρήκαμε”.

Για το αν είδε τον ΠΑΟΚ που περίμενε: “Πέντε μέρες πριν, βρέθηκα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή. Σήμερα είδα τον ΠΑΟΚ που περίμενα”.

Για την απουσία του Ρεϊνάλντο: “Είναι ένας σημαντικός παίκτης για μας, αλλά καταφέραμε να καλύψουμε την απουσία του, κάτι που οφείλεται στη δουλειά που έγινε από τους συμπαίκτες του. Ελπίζω να είναι σύντομα στη διάθεσή μας”.

Για τις πιθανότητες πρόκρισης, και την παρουσία του στην Θεσσαλονίκη στο ματς με τον Ηρακλή: “Και εμείς και ο ΠΑΟΚ έχουμε από τέσσερις βαθμούς, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει ένα μικρό προβάδισμα διότι έχει δυο εντός έδρας παιχνίδια. Και εμείς θα κάνουμε ο,τι μπορούμε για να περάσουμε εμείς στην επόμενη φάση. Για το ταξίδι μου στην Θεσσαλονίκη, γνώριζαν στο

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ