EUROPA LEAGUE

Γκουρμπάνοφ: "Πιστεύω στο θετικό αποτέλεσμα με ΠΑΟΚ"

Γκουρμπάνοφ: "Πιστεύω στο θετικό αποτέλεσμα με ΠΑΟΚ"

Ο μέσος της Καραμπάγκ, Ίλγκαρ Γκουρμπάνοφ, μίλησε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Πέμπτη, υπογραμμίζοντας την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας του

Με ανεβασμένη ψυχολογία θα υποδεχθεί η Καραμπάγκ τον ΠΑΟΚ, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις των παικτών της, μετά τη νίκη επί της Σουμκαγίτ με 3-0. Ο Ίλγκαρ Γκουρμπάνοφ, ένας από τους σκόρερ στο συγκεκριμένο παιχνίδι τόνισε μεταξύ άλλων:

"Η νίκη μας ανεβάζει σίγουρα. Θεού θέλοντος, κόντρα στον ΠΑΟΚ θέλουμε να παίξουμε το ίδιο καλό ποδόσφαιρο. Πιστεύω σε ένα θετικό αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ".

Συμπλήρωσε ακόμη: "Θα κάνω τα πάντα να αρπάξω την ευκαιρία αν ο προπονητής μου με επιλέξει για την ενδεκάδα. Το ίδιο θα κάνω κι αν μπω αλλαγή. Δεν με πειράζει τι θα αποφασίσει ο προπονητής, σέβομαι τις αποφάσεις του. Τον ΠΑΟΚ δεν τον έχουμε αναλύσει ακόμη γιατί είχαμε το μυαλό μας μόνο στο παιχνίδι Πρωταθλήματος. Θα το κάνουμε στις μέρες που απομένουν μέχρι το ματς".

"Ο ΠΑΟΚ θα βρει μπροστά τους μία ομάδα με αυτοπεποίθηση"

Σε ανάλογο ύφος μίλησε και ένας ακόμη σκόρερ, ο Ντίνο Εντλόβου. "Ο ΠΑΟΚ θα βρει μπροστά του μια ομάδα με αυτοπεποίθηση που ξέρει τι θέλει στο γήπεδο και μπορεί και παίρνει τους τρεις βαθμούς", σημείωσε χαρακτηριστικά.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ