EUROPA LEAGUE

Γκόργκον: "Μας σκότωσε το γκολ του Αραούχο"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΡΙΕΚΑ / EUROPA LEAGUE / AEK - RIJEKA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΡΙΕΚΑ / EUROPA LEAGUE / AEK - RIJEKA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλεξάντερ Γκόργκον, ο οποίος πέτυχε τα δύο γκολ της Ριέκα απέναντι στην ΑΕΚ (2-2) υποστήριξε ότι το γκολ με το οποίο μείωσε η Ένωση (Αραούχο) "σκότωσε" την κροατική ομάδα.

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) με τη Ριέκα στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League και πάει στον "τελικό" της Βιέννης (7/12, 20:00) με την Αούστρια την τελευταία αγωνιστική για να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Ο σκόρερ των δύο γκολ της κροατικής ομάδας, Αλεξάντερ Γκόργκον, στάθηκε στο γκολ του Σέρχιο Αραούχο με το οποίο η Ένωση μείωσε και μπήκε ξανά στο ματς.

"Τα πήγαμε καλά. Κρατήσαμε την μπάλα στο πρώτο ημίχρονο, δεν κάναμε λάθη. Το γκολ του Αραούχο μας "σκότωσε". Γιατί ξέραμε ότι θα μπουν αλλιώς στο δεύτερο ημίχρονο. Η ΑΕΚ έχει πάρα πολύ καλή ομάδα. Το γκολ αυτό ήταν αχρείαστο. Δεν έπρεπε να το δεχθούμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο", υποστήριξε ο Αυστριακός στην Cosmote TV.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ