EUROPA LEAGUE

Γκιουνές: "Το σκορ θα μπορούσε να είναι 1-4"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της Μπεσίκτας, Σενόλ Γκιουνές, υποστήριξε ότι η ομάδα του θα έπρεπε να σημειώσει περισσότερα γκολ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ικανοποιημένος με την εμφάνιση της Μπεσίκτας στο 2ο ημίχρονο εμφανίστηκε ο τεχνικός της ομάδας, Σενόλ Γκιουνές, μιλώντας στη μικτή ζώνη.

Ο Τούρκος προπονητής μίλησε για τις διαφορές απόδοσης που είχαν οι παίκτες του σε σχέση με το 1ο ημίχρονο και υποστήριξε ότι θα έπρεπε να είχαν σημειώσει περισσότερα γκολ.

"Υπήρξε διαφορά άσπρου με μαύρο στο 1ο με το 2ο ημίχρονο. Ήμασταν μακριά από τον καλό εαυτό μας στο 1ο μέρος. Έχουμε δώσει πολλά παιχνίδια και δεν βγήκαμε μπροστά. Στο 2ο ημίχρονο κυριαρχίσαμε απόλυτα, βρήκαμε τα πατήματά μας και συγχαίρω τους παίκτες γι' αυτό. Θα μπορούσαμε να σημειώσουμε κι άλλα τέρματα. Το 1-1 είναι καλύτερο από το 1-0, αλλά θα μπορούσε να ήταν 1-3 ή 1-4. Το βλέπουμε, πάντως, με θετικό μάτι και θα ψάξουμε τη νίκη με όλες τις δυνάμεις μας στο δεύτερο παιχνίδι".

"Γυρίζουμε στην Κωνσταντινούπολη. Έχουμε αγώνα την Κυριακή και ο χρόνος μας είναι λιγοστός. Θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Όλοι οι ποδοσφαιριστές μου είναι κουρασμένοι. Ίσως παίξουν αναπληρωματικοί και θα προσφέρουν με αγάπη και ενθουσιασμό".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ