EUROPA LEAGUE

Γκαλτιέ: "Να κερδίσουμε, χωρίς να δεχθούμε γκολ"

Γκαλτιέ: "Να κερδίσουμε, χωρίς να δεχθούμε γκολ"

Ο προπονητής της Σεντ Ετιέν, Κριστόφ Γκαλτιέ ,μίλησε για τον στόχο της γαλλικής ομάδας στο αυριανό (28/7) ματς με την ΑΕΚ

Εξαιρετικά σημαντικό είναι το αυριανό (28/7) παιχνίδι με την ΑΕΚ για την Σεντ Ετιέν. Γι αυτό άλλωστε οι Γάλλοι κάνουν ότι μπορούν για να γεμίσουν το Ζοφρουά Γκισάρ. Και ο προπονητής της Σεντ Ετιέν, Κριστόφ Γκαλτιέ μπορεί να τόνισε πως η ομάδα του προετοιμάζεται για όλη τη σεζόν και όχι μόνο για τις αναμετρήσεις με την ΑΕΚ, δεν έκρυψε πως θέλει από αύριο ένα σκορ πρόκρισης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Παρά την εξέλιξη της προετοιμασίας, οι παίκτες είναι έτοιμοι;

«Ναι, δούλεψαν πολύ, εδώ και τρεις σεζόν δεν είχαμε τόση επιβάρυνση. Τα ματς προετοιμασίας δεν πήγαν καλά, αλλά και πριν τα φιλικά κάναμε προπονήσεις. Δεν προετοιμαζόμαστε μόνο για τα ματς με την ΑΕΚ, αλλά για όλη τη χρονιά».

Αλλάζει στόχους η ρεβάνς στην Αθήνα;

«Μπορεί να πει κάποιος πως οι ομάδες που έχουν τον επαναληπτικό εντός. Θα πρέπει να αποφύγουμε να δεχτούμε γκολ, αλλά παράλληλα και να κάνουμε ότι πρέπει για να νικήσουμε»

Είναι πλεονέκτημα πως δεν παίζουν αύριο Αλμέιδα και Ροντρίγκεζ;

«Αναλύσαμε την ΑΕΚ και τον τρόπο που παίζει. Υπάρχουν νέοι παίκτες που δεν θα παίξουν αύριο, αλλά θα παίξουν στην καυτή έδρα της ΑΕΚ. Η Σεντ Ετιέν είναι ίδια ομάδα στη ραχοκοκκαλιά της και εύχομαι πως υπάρχουν παίκτες με γνώση να είναι για εμάς ένα πλεονέκτημα»

Μετά την προετοιμασία δεν δείχνατε χαλαρός, τι αλλάξατε;

«Υπήρξαν αλλαγές. Τα φιλικά είναι για να δοκιμάζεις πράγματα. Αυτήν την εβδομάδα προσπαθήσαμε να φρεσκάρουμε τους παίκτες. Δεν ήταν μόνο η ήττα από τη Λωζάννη, αλλά και άλλα παιχνίδια που δοκιμάσαμε πράγματα ώστε να είμαστε έτοιμοι»

Τι θυμάται από Ελλάδα και το πέρασμα από τον Αρη; Με ποιο σκορ θα είστε ασφαλείς ενόψει ρεβάνς;

«Ερώτηση παγίδα. Παίζουμε πάντα για να κερδίσουμε. Και εμείς μπορούμε να έχουμε καυτή έδρα. Εύχομαι να κερδίσουμε δίχως να δεχθούμε γκολ».

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ