EUROPA LEAGUE

Γκιουνές: "Έχουμε πάρει ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά θέλουμε τη νίκη"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

O τεχνικός της Μπεσίκτας, Σενιόλ Γκιουνές υποστήριξε πως το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δίνει πλεονέκτημα στην ομάδα του, όμως η νίκη είναι αυτοσκοπός στην αυριανή ρεβάνς με τον Ολυμπιακό (16/03, 20:00) στο πλαίσιο της φάσης των 16 του Europa League.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την αυριανή ρεβάνς με τον Ολυμπιακό (16/03, 20:00), ο Σενιόλ Γκιουνές τόνισε πως η Μπεσίκτας θα μπει στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό τη νίκη. Ο Τούρκος τεχνικός χαρακτήρισε "δυνατό αντίπαλο" τον Ολυμπιακό, ενώ στάθηκε στους αμφίβολους λόγω τραυματισμού Μαρσέλο, Ντούσκο Τόσιτς και Ράιαν Μπάμπελ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Θα παίξουμε στο γήπεδό μας, μπροστά στους φιλάθλους μας και θέλουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Σας είπα πριν απ' το πρώτο παιχνίδι πως η υπόθεση πρόκριση θα ξεκαθαρίσει μετά και το δεύτερο ματς. Όλα είναι ανοιχτά. Έχουμε πάρει ένα καλό σκορ στον πρώτο αγώνα, αλλά δεν είναι αρκετό, αφού θέλουμε να κερδίσουμε αύριο. Θέλουμε να προκριθούμε στα προημιτελικά, αλλά παίζουμε απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται"

"Κάθε ημέρα είναι μία πρόκληση από μόνη της. Κι αυριανός αγώνας είναι μία τέτοια πρόκληση. Θέλουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Ξέρουμε πως αύριο παίζουμε για όλη την Τουρκία και οι παίκτες μας είναι έτοιμοι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παρατάξουμε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Θα αγωνιστούν οι καλύτεροι. Θα δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι τραυματίες Μαρσέλο, Ράιν Μπάμπελ και o Τόσιτς, ο οποίος έχει ένα χτύπημα στο πόδι".

ΑΝΤΡΙΑΝΟ: "ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΑΤΣ"

Besiktas' Adriano, top, tries to stop Benfica's Goncalo Guedes, during their Champions League Group B soccer match, in Istanbul, Wednesday, Nov. 23, 2016. (AP Photo)
Besiktas' Adriano, top, tries to stop Benfica's Goncalo Guedes, during their Champions League Group B soccer match, in Istanbul, Wednesday, Nov. 23, 2016. (AP Photo) AP

AP Photo

"Ο πρώτος αγώνας ήταν αρκετά σκληρός και το παιχνίδι πολύ δύσκολο. Κι αύριο θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά θέλουμε να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα της έδρας μας. Έχουμε την εμπειρία τέτοιων αναμετρήσεων λόγω του Champions League. Ο καθένας θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του".

Για την πιθανή απουσία του Μαρσέλο: "Ο Μαρσέλο είναι σημαντικός παίκτης. Δεν πώς θα παίξει κι αν θα παίξει, αλλά αύριο θα αγωνιστούν μόνο όσοι είναι 100% έτοιμοι".

Για την υπόθεση του πρωταθλήματος: "Ξέρω πως είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά θα είναι δύσκολο και υπάρχουν πολλές αγωνιστικές ακόμα. Εργαζόμαστε σκληρά και όλοι μαζί και πιστεύω πως το τέλος θα καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε το τρόπαιο".

Για την πορεία στο Europa League: "Πιστεύω, με όλο το σεβασμό προς τον αντίπαλο, πως θα νικήσουμε αύριο. Θεωρώ πως μπορούμε να πάμε μακριά στη διοργάνωση".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ