EUROPA LEAGUE

Γιάραμπεκ: "Το σκορ είναι καλό για εμάς"

Γιάραμπεκ: "Το σκορ είναι καλό για εμάς"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της Σπάρτακ Τρνάβα, Γιουράι Γιάραμπεκ, υποστήριξε πως η ήττα με 1-0 στην Τούμπα είναι ένα καλό αποτέλεσμα για τη σλοβακική ομάδα, που της αφήνει ελπίδες πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στη Σλοβακία.

Ο προπονητής της Σλοβακικής ομάδας εξέφρασε την πεποίθηση πως η ομάδα του θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την πρόκριση στο ματς της επόμενης Πέμπτης, παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα δήλωσε:

"Σίγουρα το γκολ ήρθε όταν δεν το θέλαμε. Παρόλα αυτά το 1-0 είναι ένα καλό αποτέλεσμα που μας δίνει την δυνατότητα να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο δεύτερο παιχνίδι."είπε αρχικά και συνέχισε

"Η διαφορά του ενός παίκτη στο σημερινό ποδόσφαιρο δεν είναι και μεγάλο πλεονέκτημα Ο ΠΑΟΚ έδειξε την ποιότητα του, εμείς είχαμε ευκαιρίες, αλλά από ένα λάθος του Σάμπο δεχτήκαμε το γκολ. Επιμένω όμως πως το σκορ είναι καλό για μας."

Για το ότι ο ΠΑΟΚ ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις κι έτσι μπορεί να σκοράρει στη Σλοβακία: " Σίγουρα ο ΠΑΟΚ έδειξε επιθετική ποιότητα. Παρόλα αυτά το ματς της ρεβάνς ξεκινάει από το 0-0 κι εμείς θα παλέψουμε για την πρόκριση."

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ