EUROPA LEAGUE

Γιάραμπεκ: "Σημαντική η απουσία του Λούκας"

Γιάραμπεκ: "Σημαντική η απουσία του Λούκας"

Ο προπονητής της Σπάρτακ Τρνάβα στάθηκε στην απουσία του Λούκας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ. Τι είπε ο Κάμεναρ. Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια.

Ο Γιουράι Γιάραμπεκ τόνισε πως οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50, ενώ ο τερματοφύλακας της Σπάρτακ είπε πως η ομάδα του θα παλέψει για την πρόκριση. Οι Σλοβάκοι ανακοίνωσαν sold out καθώς εξαντλήθηκαν τα 3.700 εισιτήρια.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου:

Αρχικά μίλησε ο Κάμεναρ δηλώνοντας:
«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά παίζουμε «σπίτι» μας, παρότι δεν είναι η φυσική μας έδρα και θα παλέψουμε για την πρόκριση. Οι οπαδοί μας είναι φανταστικοί, έγινεsoldoutκαι το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε προβλήματα στον ΠΑΟΚ και να καταφέρουμε να προκριθούμε.»

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Γιουράι Γιάραμπεκ λέγοντας τα εξής:
«Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50%-50%. Μπορεί να έχουμε διαφορετικούς παίκτες στην ενδεκάδα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα. Ο Τσόνκα που ήταν τραυματίας και ο Μίκοβιτς που είχε ζαλιστεί και βγήκε στο 20λεπτο είναι έτοιμοι να αγωνιστούν.»είπε αρχικά.

Για την απουσία του Λούκας:
«Είναι σημαντικό για μας που επιβεβαιώνεται η απουσία του Λούκας. Ηταν ο καλύτερος παίκτης του αντιπάλου μας στον πρώτο αγώνα. Ο ΠΑΟΚ και με δέκα παίκτες δεν έχασε τα πατήματα του στο παιχνίδι. Υπάρχουν καλοί παίκτες όπως ο Μακ. Δεν μπορούμε βέβαια να μείνουμε στην απουσία του Λούκας.»

Για την ατμόσφαιρα:
«Το γήπεδο είναι μικρά και θα μετατραπεί σε καυτή έδρα επειδή θα είναι γεμάτο. Οι οπαδοί μας είναι εξαιρετικοί όπως και του ΠΑΟΚ. Θα τα καταφέρουμε με τη βοήθεια του κόσμου. Επίσης οι παίκτες που είχαν πάει στο νοσοκομείο μετά την πρώτη αναμέτρηση είναι όλοι εντάξει και θα βρίσκονται στη διάθεσή μου.»

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ