EUROPA LEAGUE

Γιάραμπεκ: "Πολύ πιο δυνατός σε σχέση με πέρυσι ο ΠΑΟΚ"

Γιάραμπεκ: "Πολύ πιο δυνατός σε σχέση με πέρυσι ο ΠΑΟΚ"
ΠΑΟΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής της Ντίναμο Τιφλίδας, Γιουράι Γιάραμπεκ είχε αντιμετωπίσει και πέρυσι με τη Σπάρτακ Τρνάβα τον ΠΑΟΚ και έβγαλε... πόρισμα, ενώ αποθέωσε τον Γκάρι Ροντρίγκες.

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, αλλά όχι από την προσπαθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο Γιουράι Γιαραμπεκ. "Μου είναι δύσκολο να πω πολλά. Δεν είμαι δυσαρεστημένος από την προσπάθεια της ομάδας μου. Δεχθήκαμε τα δυο πρώτα γκολ από κόρνερ, στημένες φάσεις, ενώ δεν είχαμε στη διάθεση μας βασικούς παίκτες και αυτό μας στοίχισε" είπε ο προπονητής της Ντίναμο μετά το 0-3 από τον ΠΑΟΚ.

Πρόσθεσε: " Εχουμε σοβαρό πρόβλημα στην επίθεση. Ο Ντβαλισβίλι έπαιξε με ενέσεις και δεν είχαμε τον σέντερ φορ που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που είχαμε". Ο τεχνικός του γεωργιανού συλλόγου αποθέωσε τον Γκάρι Ροντρίγκες στεκόμενος στον τρόπο που αγωνίστηκε και κάνοντας συγκριση με τον περσινό ΠΑΟΚ τον οποίο είχε αντιμετωπίσει με την Σπάρτακ Τρνάβα, τόνισε: " Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει διαφορετικούς ακραίους και έχει μια πολύ πιο δυνατή ομάδα σε σχέση με την περσινή".

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ