EUROPA LEAGUE

Γιάραμπεκ: "Άξιζε να είναι στο Champions League ο ΠΑΟΚ"

Γιάραμπεκ: "Άξιζε να είναι στο Champions League ο ΠΑΟΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής της Ντίναμο, Γιουράι Γιάραμπεκ έκανε παράπονα για το πέναλτι του ΠΑΟΚ, αποθέωσε τον Ροντρίγκες και τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ άξιζε να περάσει τον Άγιαξ.

Ο προπονητής της Ντίναμο Τιφλίδας, Γιουράι Γιάραμπεκ είπε πολλά και ενδιαφέροντα στη συνέντευξη Τυπου. Αναλυτικά, όσα τόνισε:

Για το γεγονός ότι είχε ξεχωρίσει τον Ροντρίγκες και το τελικό 2-0:
"Δεν ξεκινήσαμε καλά και δεχθήκαμε γκολ στο 5ο λεπτό. Δεν θέλω να σχολιάσω τη διαιτησία γιατί το πέναλτι δεν είναι δίκαιο. Όσο για τον Ροντρίγκες είναι μεγάλος παίκτης, πολύ γρήγορος, έπαιξε πολύ καλά. Προσπαθήσαμε να τον κόψουμε με παίκτη που παίζει στην εθνική Γεωργίας αλλά δεν μας βγήκε".
Για το αν περίμενε άλλη εξέλιξη στο ματς:
"Ο κάθε προπονητής θέλει να κερδίσει. Σήμερα είχαμε και πολλούς τραυματίες και δεν έχουμε και την ποιότητα των παικτών του ΠΑΟΚ. Ο Ντβαλισβίλι για παράδειγμα έπαιξε με ενέσεις,ήταν τραυματίας. Επίσης, δεχθήκαμε και πολύ γρήγορα γκολ κι αυτό έπαιξε τον ρόλο του".

Για το αν ο περσινός (σ.σ. στα ματς με τη Σπάρτακ Τρνάβα που ήταν προπονητής) ή ο φετινός ΠΑΟΚ τον δυσκόλεψε περισσότερο:
"Το 'πα και χθες, ότι ο ΠΑΟΚ έχει μία καλύτερη ομάδα-δεν μπορώ να πω για την αμυντική γραμμή γιατί δεν την πιέσαμε-αλλά για τη μέση και μπροστά. Έχει πολλούς νέους παίκτες ο ΠΑΟΚ και θα δεθεί στη συνέχεια θα παίξει καλύτερα. Του εύχομαι καλή επιτυχία στους ομίλους του Europa. Είδα τα ματς με τον Άγιαξ ήταν καλύτερος, άξιζε να προκριθεί και πρέπει να είναι στεναχωρημένοι σήμερα. Ο ΠΑΟΚ άξιζε να είναι στο Champions League".

Για το αν εκτίμησε πόσο μεγάλη είναι η απόσταση της ομάδας του από τους ομίλους του Europa League:
"Ήταν σχολείο φέτος για τους νέους μας παίκτες. Το επίπεδο στην Ευρώπη είναι διαφορετικό απ' ότι είναι στη χώρα μας"

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ