EUROPA LEAGUE

Γιαννιώτας: "Τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι"

Γιαννιώτας: "Τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι"

Ο Γιάννης Γιαννιώτας μετά το τέλος του αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Μπιλμπάο και τη νίκη-πρόκριση των Κύπριων στην επόμενη φάση τόνιζε ότι τα καλύτερα έρχονται.

Ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του και ένας από τους καταλύτες της πρόκρισης για το ΑΠΟΕΛ επί της Μπιλμπάο. Ο λόγος για τον Γιάννη Γιαννιώτα ο οποίος με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης υποστήριξε πως τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι και πως τα καλύτερα έρχονται.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Όνειρο ζούμε, δεν θέλουμε να ξυπνήσουμε. Θα δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά να είστε σίγουροι ώστε να συνεχιστεί αυτό το όνειρο. Τα καλύτερα έρχονται… Τα όνειρα δεν έχουνε ταβάνι".

ΜΕΡΚΗΣ: "ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ"

Από την πλευρά του ο Γιώργος Μεκρής υποστήριξε πως όλοι οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να έρθει αυτή η μεγάλη πρόκριση λέγοντας:

''Λίγοι περίμεναν να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Εμείς το πιστεύουμε μετά το αποτέλεσμα στο Σαν Μαμές. Περάσαμε δύσκολες ώρες εκεί όμως καταφέραμε να φύγουμε θετικό αποτέλεσμα.

Ήρθαμε εδώ στη Λευκωσία με τον κόσμο μας, εδώ που κατάφερε και λύγισε μεγάλες ομάδες το ΑΠΟΕΛ. Λυγίσαμε και την Αθλέτικ. Ήταν μια μεγάλη προσπάθεια απ’ όλα τα παιδιά''.

ΝΟΥΝΟ ΜΟΡΑΪΣ: "ΜΕΓΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ"

Ο Νούνο Μοράις μίλησε στο ΡΙΚ αμέσως μετά την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ με τον Πορτογάλο να μιλάει σαν Κύπριος υποστηρίζοντας πως πρόκειται για μια μεγάλη νύχτα για το ΑΠΟΕΛ και την Κύπρο.

Χαρακτηριστικά υποστήριξε:

Για τα συναισθήματα σε σχέση με το 2012:
"Τότε κάναμε μια εξαιρετική πορεία. Τώρα είναι όλα διαφορετικά όμως το πνεύμα της ομάδας είναι το ίδιο και παλεύουμε για τα ίδια πράγματα. Κοιτάζουμε στα μάτια τον κάθε αντίπαλο και πετυχαίνουμε αυτά που πετυχαίνουμε".

Για την πρώτη νίκη με τους Ισπανούς:
"Αυτό δείχνει ότι το ποδόσφαιρό μας ανεβαίνει. Μπορούμε να παλέψουμε με μεγάλες ομάδες και είμαι χαρούμενος. Είναι μια πολύ μεγάλη νύχτα για την ομάδα και την χώρα μας".

Για την δήλωση Γιαννιώτα ότι δεν έχουν ταβάνι τα όνειρα:
"Έχουμε μεγάλα όνειρα και όταν το κάνεις αυτό έχεις μεγάλα αποτελέσματα. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και να έχουμε στόχο το καλύτερο".

ΑΠΟΘΕΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΑΝ

Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ πήγαν μπροστά από το πέταλο των φανατικών φιλάθλων τους και πανηγύρισαν μαζί με τον κόσμο τους την σπουδαία πρόκριση των Κύπριων στους 16 του Europa League. Αποθέωσαν τον κόσμο και αποθεώθηκαν φωνάζοντας όλοι μαζί το "για σένα έχω χάσει το μυαλό".

Φυσικά πανηγυρικό ήταν και το κλίμα στα αποδυτήρια των Κύπριων με όλους τους παίκτες να γίνονται ένα κουβάρι και να πανηγυρίζουν έξαλλα.

Το βίντεο είναι από το www.kerkida.net


TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ