EUROPA LEAGUE

Γιάνκοβιτς: "Η Σταντάρ ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο"

Γιάνκοβιτς: "Η Σταντάρ ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της Σταντάρ Λιέγης, Αλεξάντερ Γιάνκοβιτς, υποστήριξε ότι η νίκη επί του Παναθηναϊκού μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ομάδα του ενόψει της συνέχειας.

Απόλυτα ικανοποιημένος και πως να μην είναι εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Σταντάρ Λιέγης, Αλεξάντερ Γιάνκοβιτς, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του είχε την υπεροχή σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο κ. Γιάνκοβιτς είπε:

"Καλησπέρα σας. Η Σταντάρ Λιέγης ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, ελέγχαμε τον αγώνα, ήρθαμε να παίξουμε έναν τελικό. Αντιδράσαμε θετικά παρά το αρνητικό αποτέλεσμα που είχαμε στο ματς με την Οστάνδη. Ο Παναθηναϊκός δεν μας έκανε ζημιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους οι οποίοι ήταν δίπλα μας και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω γιατί ήταν δίπλα μας έστω και αν στο ημίχρονο δέχτηκαν επίθεση από την αστυνομία".

Αυτή η νίκη μπορεί να είναι μια καλή νίκη για να αποτελέσει σημείο αναφοράς ενόψει της συνέχειας; "Όταν κερδίζεις 3-0 σε μια δύσκολη έδρα όσο ρεαλιστικα και αν το δεις η αντίδραση είναι θετική. Δεν ξέρω αν είναι σημείο αναφοράς, είναι όμως θετικό. Πρέπει να συνεχίσουμε χωρίς να έχει πάρει το μυαλό μας αέρα. Αυτή η νίκη μας δίνει μια ανάσα αλλά πρέπει να συνεχίσουμε και στο Europa League και στο πρωτάθλημα του Βελγίου που έχουμε μείνει λίγο πίσω".

Είσαστε ικανοποιημένος για τον Χουμπέρτ και τον Σισέ;
"Ο τερματοφύλακας μας δουλεύει καλά και άξιζε τη σημερινή θέση στην ενδεκάδα. Εσείς από την πλευρά σας βλέπετε όσους δεν παίζουν, εγώ βλέπω όσους δουλεύουν σκληρά στην προπόνηση και είναι δουλευταράδες. Ο Σισέ αποτέλεσε ένα είδος αλλαγής στον άξονα και ήταν η συνέχεια ενός rotation που κάνουμε στα χαφ της ομάδας μας".

Θεωρείτε πλέον τον Χουμπέρτ ως βασικό γκολκίπερ;
"Ο Χουμπέρτ έβγαλε καλό βαθμό και για μένα είναι προνόμιο να έχω δυο καλούς γκολκίπερ. Έπρεπε να τεστάρω πως τα πάει σε έναν εκτός έδρας αγώνα, κάτω από δύσκολες συνθήκες και πήρε καλό βαθμό".

Ποια είναι η γνώμη σας για τη σημερινή απόδοση του Μπελφοντίλ;
"Πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό παίκτη ο οποίος δίνει λύσεις, προσπαθεί. Σήμερα σημείωσε δυο σημαντικά γκολ και είμαι χαρούμενος για την απόδοση του συγκεκριμένου παίκτη".

Που πιστεύεται ότι οφείλονται τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση σας;
"Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα με την Οστάνδη κάναμε ένα πολύ κακό ματς. Στους δυο μήνες που είμαι εγώ στην ομάδα είχαμε κάποια παιχνίδια που ήταν 50-50 που τα χάσαμε. Μετά το αποψινό ξεμπλοκάραμε όμως και κρατάμε τα θετικά στοιχεία".

Γιατί βγήκε στο ημίχρονο ο Έλντερσον;
"Όχι δέχθηκε κάποιο χτύπημα στο γόνατο και η αλλαγή του έγινε λόγω τραυματισμού".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ