EUROPA LEAGUE

Γιάνκοβιτς: "Δεν θα αλλάξουμε το παιχνίδι μας"

Γιάνκοβιτς: "Δεν θα αλλάξουμε το παιχνίδι μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής της Σταντάρ Λιέγης, Αλεξάντερ Γιάνκοβιτς, τόνισε ότι δεν τον ενδιαφέρει πως θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός.

Δεν είναι μόνο ο Παναθηναϊκός, αλλά και η Σταντάρ Λιέγης που χρειάζεται τους βαθμούς για την πρόκριση στους «32» του Europa League. Κάτι που επισήμανε ο προπονητής, Αλεξάντερ Γιάνκοβιτς και τόνισε πως δεν θα ασχοληθεί καθόλου με τον αντίπαλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου:

Για την κατάσταση των τραυματιών:
«Αφού οι παίκτες που είναι τραυματίες είναι ήδη εδώ μαζί μας, είναι ένα πολύ καλό στοιχείο και έχουν πιθανότητες να αγωνιστούν. Όμως μετά την προπόνηση θα δούμε καλύτερα σε τι κατάσταση βρίσκονται».

Για το αν η Σταντάρ θα διεκδικήσει τη νίκη:
«Βεβαίως εμείς θα ψάξουμε τα σημεία τα κατάλληλα για να πάρουμε την νίκη. Ο αγώνας είναι μία πρόκληση. Σίγουρα και τον Παναθηναϊκό θα είναι ένας τελικός και προσβλέπω σε έναν αγώνα με ένταση».

Για το πλάνο που θα έχει:
«Εμείς δεν πρόκειται να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο θα παίξουμε. Στον πρώτο αγώνα φάνηκε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια επιθετική ομάδα, αλλά και εμείς καταφέραμε και ισοφαρίσουμε από το 2-0. Περιμένω από τους παίκτες μου να βγάλουν αντίδραση μετά το μας με την Οστάνδη. Μην ξεχνάτε ότι και στο πρώτο ματς είχαμε σημαντικό ποσοστό κατοχής της μπάλας. Έχουμε έρθει εδώ να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για τα παράπονα του Παναθηναϊκού για την διαιτησία και για το αν αυτό δημιουργεί πίεση:
«Δεν θα πρέπει να το βλέπουμε έτσι και να σκεφτόμαστε τι θα πούνε οι άλλοι. Πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει και πιστεύω πως και οι διαιτητές θα επιτελέσουν το καθήκον τους».

Για το αν πρόκειται να κάνει κάποια ιδιαίτερη ομιλία:
«O αγώνας με την Οστάνδη ήταν όντως καταστροφικός. Όμως στο δεύτερο ματς με τον Παναθηναϊκό δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Το πρώτο τους γκολ προήλθε μετά από μία δική μας λάθος αντίδραση, όμως πιστεύω ότι μετά το ματς με την Οστάνδη ό,τι και να πεις δεν έχει μεγάλη σημασία. Πιστεύω πως θα αντιδράσουμε όπως πρέπει».

Για την ψυχολογία των παικτών μετά από δύο ήττες στο πρωτάθλημα:
«Ο χρόνος ανάμεσα στα παιχνίδια δεν είναι πολύς. Σίγουρα μετά από τις ήττες στο πρωτάθλημα προβληματιστήκαμε όμως αύριο θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε την νίκη».

Για το σύστημα που θα επιλέξει:
«Δεν συνηθίζω να μιλάω για συστήματα, άλλωστε αυτά αλλάζουν και μέσα στο παιχνίδι, όπως έκανε και ο Παναθηναϊκός στη Λιέγη. Αυτό που έχει σημασία είναι ο καθένας να είναι συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνει».

Λαϊφης: "Ήρθαμε για τη νίκη"

Ο Κωνσταντίνος Λαϊφης εκπροσώπησε τους παίκτες της Σταντάρ. Μεταξύ άλλων υπογράμμισε πως:

«Δεν σημαίνει κάτι για εμένα που ως παίκτης του Ολυμπιακού θα παίξω εδώ. Δεν το βλέπω έτσι. Είπα στους συμπαίκτες μου πως η ατμόσφαιρα θα είναι ζεστή, καυτή αλλά εμείς ήρθαμε εδώ για να κάνουμε την δουλειά μας και να παίξουμε για την νίκη».

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ