EUROPA LEAGUE

Γεύση από Σπάρτακ Τρνάβα

Γεύση από Σπάρτακ Τρνάβα
Σπαρτάκ Τρνάβα

Δείτε πώς η επόμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League, Σπάρτακ Τρνάβα, προκρίθηκε στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, επικρατώντας εκτός έδρας της Λίνφιλντ με 3-1. (VIDEO).

Η Σπάρτακ Τρνάβα επιβλήθηκε την Πέμπτη (23/7) εκτός έδρας της Λίνφιλντ με 3-1, διπλασιάζοντας τις νίκες της επί της ομάδας από την Βόρεια Ιρλανδία. Πήρε, παράλληλα, το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Το Sport24.gr εξασφάλισε και σας παρουσιάζει τα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση που έδωσε την Πέμπτη (23/7) η επόμενη αντίπαλος του Δικεφάλου, όπου επικράτησε πετυχαίνοντας τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, δύο με τον Σάμπο και ένα με τον Βόιτους.

Στις 20.00 με Σπαρτάκ στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί την επόμενη Πέμπτη (30/7) να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στα πλέι οφ του Europa League, κόντρα στην Σπάρτακ Τρνάβα. Ο πρώτος αγώνας που θα διεξαχθεί στην Τούμπα την Πέμπτη 30 Ιουλίου θα ξεκινήσει στις 20.00, όπως γνωστοποίησε σχετικά η UEFA. Ο κόσμος του Δικεφάλου αναμένεται να δώσει και πάλι βροντερό παρών, αφού όπως απέδειξε στο παιχνίδι με την Λοκομοτίβα είναι διατεθειμένος να στηρίξει την φετινή προσπάθεια.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ