EUROPA LEAGUE

Φρανκ: "Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ δυνατή έδρα..."

Φρανκ: "Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ δυνατή έδρα..."

Ο τεχνικός της Μπρόντμπι, Τόμας Φρανκ, τόνισε πως ο ΠΑΟΚ έχει από τις πιο δυνατές έδρες στην Ευρώπη. Τι είπε ο Ντάνιελ Άγκερ.

Ανυπόμονος δήλωσε για το ματς της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ ο τεχνικός της Μπρόντμπι, Τόμας Φρανκ. Συγκεκριμένα είπε: " Ανυπομονώ για το αυριανό ματς. Ο ΠΑΟΚ είναι έμπειρη ομάδα, τα έχει πάει καλά ως τώρα και έχει μια από τις πιο δυνατές έδρες στην Ευρώπη. Πρέπει να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και μετά να παίξουμε στο γήπεδο μας, στο οποίο υπάρχει και σε εμάς μια καλή ατμόσφαιρα".

Για το γεγονός πως το προηγούμενο διάστημα οι παίκτες του προπονούνταν με... σκούφους και γενικώς "βαρύ" ρουχισμό: " Ολα κρίνονται στις λεπτομέρειες πριν τους ομίλους του Europa League και το κλίμα στην Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο (η Μπρόντμπι είχε παίξει με την Ομόνοια) είναι θερμό. Μπορεί να χάσουμε 10-15% της αντοχής μας από την θερμοκρασία. Ετσι κάνουμε ό,τι μπορούμε να αντέξουμε σε όλο το ματς".

Για το γεγονός πως έχει στη διάθεσή του τον Άγκερ και αν μπορεί να παίξει: "Ο Ντάνιελ έχει υπάρξει μέσα στους 10 καλύτερους στόπερ στον κόσμο ή να το πω αλλιώς μέσα στους τρεις καλύτερους αριστεροπόδαρους (σ.σ. μετά γύρισε προς τον Αγκερ και είπε "Ντάνιελ διάλεξε εσύ ποιος τίτλος σου αρέσει, μέσα στους 10 καλύτερους ή στους τρεις καλύτερους αριστεροπόδαρους"). Είναι σημαντικός παίκτης για εμάς σε ό,τι επίπεδο και αν είναι".

Για το ότι ο Αρνεσεν λειτουργεί... ως κατάσκοπος για τον ΠΑΟΚ καθώς ξέρει πολλά για τις ομάδες της Δανίας: " Σίγουρα ξέρει πολλά για την ομάδα. Μπορεί να έχουμε και εμείς κάποιον κατάσκοπο στον ΠΑΟΚ... Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι περήφανος που τον έχει και αν του φερθεί καλά, θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το πρωτάθλημα που τόσο επιθυμεί".

Για το επιθυμητό αποτέλεσμα στο ματς της Πέμπτης: " Μάλλον το 0-1 θα ήταν το καλύτερο... Ακόμη όμως και να χάσουμε με 1-0, δεν θα είναι τόσο άσχημο. Το επιθυμητό αποτέλεσμα σίγουρα είναι η ισοπαλία, η νίκη ή μια ήττα με μικρή διαφορά. Θα είναι δύσκολα για εμάς αλλά και για τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ δέχεται την μεγαλύτερη πίεση να προκριθεί. Θα ήταν καταστροφή για τον ΠΑΟΚ να μην προκριθεί. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί".

Άγκερ: "Είμαι έτοιμος..."

Ο ποδοσφαιριστής της Μπρόντμπι, Ντάνιελ Άγκερ είπε:

Για την κατάστασή του: "Είμαι έτοιμος και δεν υπάρχει αμφιβολία γι' αυτό. Θα κάνω ό,τι χρειαστεί για ένα καλό αποτέλεσμα".

Για το ότι θα υπάρχει πίεση στο ματς με τον ΠΑΟΚ: "Δεν υπάρχει καμιά διαφορά είτε παίζεις στην Ευρώπη, είτε στην Δανία. Εχω παίξει με πίεση και αυτό που είπα στους νέους είναι πως θα είναι μια σημαντική εμπειρία που θα τους βοηθήσει μελλοντικά στην καριέρα τους".

Ελμάντερ: "Για μένα το επιθυμητό αποτέλεσμα θα είναι το 1-1"

Για διάφορα θέματα μίλησε στην Δανία ο Γιόχαν Ελμάντερ, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην "μάχη" με τον ΠΑΟΚ. "Εχω σκεφτεί πως είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία να παίξω στην φάση των ομίλων του Europa League. H ευκαιρία που έχουμε να παίξουμε σε αυτούς (σ.σ. τους ομίλους) είναι μεγάλη. Πρέπει να αρπάξουμε την ευκαιρία, έστω κι αν ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί".

Για το ματς της Πέμπτης: " Είναι μεγάλης σημασίας το παιχνίδι που θα δώσουμε την Πέμπτη. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Για μένα το επιθυμητό αποτέλεσμα θα είναι το 1-1".

Για την κατάστασή του: " Αισθάνομαι σίγουρος για τον εαυτό μου. Οι δύο πρώτοι μήνες τις σεζόν έχουν πάει καλά για μένα. Εχω βρει την γαλήνη...".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ