EUROPA LEAGUE

Φρανκ: "Δύσκολος αντίπαλος ο ΠΑΟΚ"

Φρανκ: "Δύσκολος αντίπαλος ο ΠΑΟΚ"

Ο προπονητής της Μπρόντμπι, Τόμας Φρανκ, χαρακτήρισε φαβορί τον ΠΑΟΚ, ενώ ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας, Αλμπρεχτσέν, δήλωσε πως η κλήρωση θα μπορούσε να είναι χειρότερη.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπρόντμπι φιλοξενούνται δηλώσεις του προπονητή της ομάδας για την κλήρωση με τον ΠΑΟΚ, ενώ γράφονται και ορισμένα στοιχεία για τους Θεσσαλονικείς.

Συγκεκριμένα, ο Τόμας Φρανκ ανέφερε:

«Ο ΠΑΟΚ θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Οι Έλληνες είναι δύο ή τρία επίπεδα καλύτεροι από την Ομόνοια. Αυτό σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας, και στη συνέχεια να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τους δύο αγώνες. Αν θέλουμε επιστρέψουν και μερικοί από τους τραυματίες παίκτες μαςι, όπως αναμένουμε, τότε ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι μπορούμε να δώσουμε μάχη» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Τώρα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τις επόμενες εβδομάδες για να ερευνήσουμε για τους Έλληνες, όπως κάνουμε πάντα πριν τους αγώνες στην Ευρώπη. Ένα καλό σημείο εκκίνησης μετά τον πρώτο αγώνα θα είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για τον επαναληπτικό στην έδρα μας την Πέμπτη, 27 του Αυγούστου και με γεμάτο τοBrøndby Stadion, όπου θα υπάρχει ωραία ατμόσφαιρα, όλα θα μπορούν να συμβούν. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, και ταιριάζει μια χαρά αυτό σε μας.»

Αλμπρεχτσέν: "Δεν είναι η χειρότερη κλήρωση"

Ο κεντρικός αμυντικός της Μπρόντμπι, Μάρτιν Αλμπρεχτσέν, σχολίασε την κλήρωση με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως υπήρχαν και πιο δύσκολες ομάδες. Ο 35χρονος Δανός δήλωσε πως θα προτιμούσε το πρώτο παιχνίδι να είναι στην έδρα της ομάδας του.

Συγκεκριμένα είπε:

"Σίγουρα δεν είναι η χειρότερη δυνατή κλήρωση για την ομάδα μας. Υπάρχουν ομάδες που θα μπορούσαν να μας βάλουν πιο δύσκολα...Τώρα στο δρόμο μας βρέθηκε μια ελληνική ομάδα και νομίζω ότι δεν θα έχει μεγάλη διαφορά με την Κύπρο και την Ομόνοια." είπε αρχικά.

Για το ότι ο πρώτος αγώνας είναι στην Τούμπα, ανέφερε: "Θα προτιμούσα να αγωνιστούμε πρώτα στο Brøndby Stadium και κατόπιν να υπερασπιστούμε το αποτέλεσμα στην έδρα του ΠΑΟΚ. Αλλά πρέπει να αποδεχθούμε την κλήρωση όπως έχει...".

Η αναφορά των Δανών στον ΠΑΟΚ

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπρόντμπι αναφέρονται τα εξής:

"Με νέο προπονητή (Ίγκορ Τούντορ) και νέο αθλητικό διευθυντή (Φρανκ Άρνεσεν) έχει επενδύσει σημαντικά ο ΠΑΟΚ στην ομάδα πριν από αυτή τη σεζόν, όπου, μεταξύ άλλων, απέκτησε Ρικάρντο Κόστα. Ο Πορτογάλος διεθνής έχει παίξει προηγουμένως σε Πόρτο και Βόλφσμπουργκ και στη Βαλένθια, όπου έχει παίξει αρκετές αναμετρήσει για το Τσάμπιονς Λιγκ. Το γήπεδο του ΠΑΟΚ έχει χωρητικότητα 30.000 θεατών και είναι ευρέως γνωστό και αποκαλείται «Η μαύρη κόλαση» εξαιτίας της μαζικής υποστήριξης των φιλάθλων στους εντός έδρας αγώνες."

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ