EUROPA LEAGUE

Φόρμερ: "Ντροπή που χάσαμε από αυτήν την ΑΕΚ"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΠΡΙΖ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE   (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΠΡΙΖ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ EUROKINISSI

Ο αρχηγός της Μπριζ, Ρουντ Φόρμερ, ξεσπάθωσε εναντίον της ΑΕΚ μετά από τον αποκλεισμό των Βέλγων, με δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Προκλητικές δηλώσεις πραγματοποίησε ο αρχηγός της Μπριζ, Ρουντ Φόρμερ, μετά από την ήττα αποκλεισμό της Μπριζ από την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Ολλανδός μέσος χαρακτήρισε "ντροπή" την αποτυχία των Βέλγων και τόνισε ότι το επίπεδο της Ένωσης ήταν πιο χαμηλό από εκείνο της Μπασακσεχίρ που απέκλεισε τον σύλλογο στα προκριματικά του Champions League.

"Είναι πολύ σκληρό, πονάει πάρα πολύ. Είναι η πρώτη φορά με την Μπριζ που δεν βρίσκομαι σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Οι φίλαθλοι μας δεν το αξίζουν. Δεν μπορεί να συνέβη. Είναι ντροπή που ηττηθήκαμε από αυτήν την ΑΕΚ. Με τους Τούρκους της Μπασακσεχίρ, το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό, αλλά εδώ όχι. Δημιουργήσαμε λίγα πράγματα. Είχαμε την κατοχή στο 1ο ημίχρονο, αλλά μετά από το 1-0 καταρρεύσαμε".

"Δεν ήταν καλή ήττα. Δεν μπήκαμε στο 1ο ημίχρονο, αλλά δεν αισθάνομαι ότι ήταν καλύτεροι. Μετά από το 1-0 καταρρεύσαμε και έγινε δύσκολο. Δεν νομίζω να υπήρξε έλλειψη μαχητικότητα. Όταν είχαμε κατοχή μπάλας, νόμιζα ότι ήμασταν εντάξει. Αλλά δεν δημιουργήσαμε τίποτα".

"Πίστεψαν ότι μπορούσαν να μας νικήσουν και μετά έγινε δύσκολο να πιέσουμε, όπως είχαμε πει. Μετά από το ημίχρονο, δεν είχαμε ευκαιρία. Οι 12 πόντοι από τους 12 στο πρωτάθλημα δεν μας αρκούν. Θέλαμε να παίξουμε στην Ευρώπη. Θα το συνηθίσουμε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ