EUROPA LEAGUE

Φίρι: "Ξέρει την αλήθεια ο Μπεργκ, δεν θα τον συγχωρήσω"

Φίρι: "Ξέρει την αλήθεια ο Μπεργκ, δεν θα τον συγχωρήσω"
Μπεργκ, Φίρι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην αντεπίθεση πέρασε εκ νέου ο Νοτιοαφρικανός μέσος της Μπρόντμπι, Λέμπογκανγκ Φίρι, σχετικά με το θέμα με τον Μάρκους Μπεργκ. "Δεν θα τον συγχωρήσω ποτέ. Κανένας δεν μπορεί να παρομοιάζει κάποιον άλλο με ζώο" είπε.

Ο Λέμπογκανγκ Φίρι μίλησε ξανά για τη ρατσιστική επίθεση που φέρεται να δέχτηκε από τον Μάρκους Μπεργκ, στο περιθώριο του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μπρόντμπι, στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο των playoffs του Champions League. Ο Νοτιοαφρικανός χαφ ανέφερε ότι αυτό που έκανε ο Σουηδός ήταν ανεπίτρεπτο και ότι δεν θα τον συγχωρήσει ποτέ.

Αναλυτικά όσα είπε: "Πάνω στην ένταση, πολλά μπορούν να ειπωθούν. Ανεξάρτητα όμως από το που κατάγεται ο καθένας, ή πώς είναι η εμφάνισή του, είναι ανεπίτρεπτο να παρομοιάζεις κάποιον με ζώο. Είμαστε όλοι άνθρωποι και για αυτό άλλωστε παίζουμε ποδόσφαιρο. Κανένας δεν μπορεί να παρομοιάζει κάποιον άλλο με ζώο. Δεν θα τον συχγωρήσω ποτέ.

Έτσι νιώθω. Ξέρει την αλήθεια και εγώ το ίδιο. Και δεν το αρνήθηκε στη φυσούνα, σε ένα συμπαίκτη μου. Εκεί είπε ότι με αποκάλεσε μαΐμού, γιατί συμπεριφέρθηκα έτσι. Η ερώτηση που έχω να του κάνω είναι η εξής: «Ποια είναι η άποψή του για τους συμπαίκτες του, που έχουν το ίδιο χρώμα;». Το αφήνω όμως πίσω γιατί τώρα έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι την Πέμπτη.

Είναι στο χέρι της UEFA τι θα κάνει. Εγώ σκέφτομαι μόνο την ομάδα μου, στο πώς θα μπορέσει να μπει στους ομίλους του Europa League".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ