EUROPA LEAGUE

Φίρι: "Δεν έχει ανθρωπιά μέσα του ο Μπεργκ"

Φίρι: "Δεν έχει ανθρωπιά μέσα του ο Μπεργκ"
Μπεργκ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λέμπογκανγκ Φίρι ξέσπασε μετά το ματς της Μπρόντμπι με τον Παναθηναϊκό κατά του Μάρκους Μπεργκ χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις για τον Σουηδό επιθετικό.

Ο Παναθηναϊκός έμεινε για τέταρτο σερί ματς στην Ευρώπη αήττητος και με το "Χ" ( 1-1) στην Δανία επί της Μπρόντμπι σφράγισε τη συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League.

Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερο για τον Μάρκους Μπεργκ, καθώς ο Λέμπογκανγκ Φίρι κατηγόρησε τον Σουηδό άσο για ρατσιστική επίθεση στο πρώτο ματς.

Μετά το τέλος και της δεύτερης αναμέτρησης, ο Νοτιοαφρικανός μέσος ξέσπασε κατά του Μπεργκ με βαριές εκφράσεις.

"Εάν κάποιος δεν σε βλέπει σαν άνθρωπο, τότε δεν υπάρχει λόγος να του δείξεις ευγένεια", είπε αρχικά σε ερώτηση για το γεγονός πως δεν του έδωσε το χέρι του.

"Δεν έχει ανθρωπιά μέσα του κι έτσι δεν θα μπορούσα να πάω να τον χαιρετίσω. Είναι κάτι που δεν μπορείς να το βγάλεις με το ζόρι. Έτσι, συγκεντρώθηκα στον εαυτό μου και όσους πιστεύουν στην ισότητα".

Για το πως διαχειρίστηκε το παιχνίδι, απάντησε: "Δεν υπήρξε πρόβλημα. Βλέπω κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, σίγουρα είχα μία κόντρα με το νούμερο εννέα (έτσι αναφέρει τον Μπεργκ) και ήταν δύσκολο να το καταπιώ. Είμαι όμως επαγγελματίας και πρέπει να συγκεντρωθώ στο στόχο. Έπρεπε να κοιτάξω το παιχνίδι μου, όλα τα άλλα είναι για τον προπονητή και τα μίντια. Εγώ πρέπει απλά να παίζω και σήμερα έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό".

Κλείνοντας ο Φίρι είπε για τον Μπεργκ: "Πρέπει να είσαι άντρας για να ζητήσεις συγγνώμη και από τη στιγμή που δεν το έκανε, δεν περιμένω τίποτα από εκείνον".

Οι Σουηδοί στο θέμα τους αναφέρουν πως ο Μάρκους Μπεργκ κινδυνεύει ακόμα και με δέκα αγωνιστικές τιμωρία αν αποδειχθούν οι κατηγορίες.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ