EUROPA LEAGUE

Φινκ: "Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση η ΑΕΚ"

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τεχνικός της Αούστρια, Τόρστεν Φινκ, υποστήριξε πως η ΑΕΚ βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και εστίασε στους Μάνταλο, Χριστοδουλόπουλο και Μπακάκη.

Τον Ιούνιο του 2016 και πριν τελικά η ΑΕΚ συμφωνήσει με τον Τιμούρ Κετσπάγια, είχε συζητήσει και με τον Τόρστεν Φινκ.

Τώρα ο Γερμανός τεχνικός, ήρθε στο ΟΑΚΑ ως προπονητής της Αούστρια Βιέννης και ως αντίπαλος της Ένωσης. Και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ.

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Ξέρω πως έκανε καλό παιχνίδι η ΑΕΚ, έκανε ανατροπή και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Και εμείς είμαστε καλή κατάσταση. Χαιρόμαστε που βρισκόμαστε εδώ, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Όσο για την ενδεκάδα, δεν θα αλλάξουμε κάτι ιδιαίτερα, μόνο σε δυο – τρεις θέσεις. Σκοπός μας είναι να δουλέψουμε καλά στο αμυντικό κομμάτι και να προσπαθήσουμε να βγούμε στις αντεπιθέσεις».

- Ποιους παίκτες της ΑΕΚ έχετε ξεχωρίσει;
«Είναι πρώτη στη βαθμολογία, αυτό σημαίνει πως έχει δυνατά σημεία. Έχω ξεχωρίσει το νούμερο επτά (Χριστοδουλόπουλος), το νούμερο 20 (Μάνταλος) και το νούμερο 2 (Μπακάκης). Περιμένουμε να δούμε και αύριο πως θα στηθεί η ΑΕΚ στο γήπεδο».

- Σε περίπτωση ήττας, τα πράγματα στον όμιλο θα έχουν ξεκαθαρίσει;
«Σίγουρα θα είναι δύσκολο, σε περίπτωση ήττας. Παρόλα αυτά έχουμε δει ανατροπές στο ποδόσφαιρο. Όμως θα είναι δύσκολο και γι αυτό ελπίζουμε να κερδίσουμε».

-Πριν από 1,5 χρόνο, ήταν υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Πως αισθάνεται τώρα που έρχεται ως αντίπαλος;
«Ήταν πολύ επαγγελματικές συζητήσεις τότε. Αποκόμισα εξαιρετικές εντυπώσεις από τον σύλλογο και χαίρομαι που τώρα έρχομαι ως αντίπαλος».

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ