EUROPA LEAGUE

Φινκ: "Να κερδίσουμε την ΑΕΚ στην έδρα μας"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÁÏÕÓÔÑÉÁ ÂÉÅÍÍÇÓ / EUROPA LEAGUE / AEK - AUSTRIA WIEN / ÌÁÍÔÁËÏÓ(Á) ÖÉÍÊ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÁÏÕÓÔÑÉÁ ÂÉÅÍÍÇÓ / EUROPA LEAGUE / AEK - AUSTRIA WIEN / ÌÁÍÔÁËÏÓ(Á) ÖÉÍÊ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τόρστεν Φινκ δήλωσε ότι η Αούστρια είχε ευκαιρίες για να φύγει με τη νίκη από το ΟΑΚΑ και τόνισε ότι η ομάδα του πήρε δίκαια τον βαθμό της ισοπαλίας 2-2.

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο τεχνικός της Αούστρια, Τόρστεν Φινκ, από τον βαθμό της ισοπαλίας στο ΟΑΚΑ και παρέπεμψε τη... μάχη με την ΑΕΚ για την 2η θέση του ομίλου στο ματς του 2ου γύρου στη Βιέννη.

"Σίγουρα το γεγονός πως το 2-2 ήρθε στο τέλος του ματς, αφήνει κάποια πίκρα. Ωστόσο, παίξαμε καλά. Αρχίσαμε καλά, είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία για να κάνουμε το 1-0 στην αρχή του παιχνιδιού. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όταν δεν πετυχαίνεις γκολ, θα δεχθείς. Εμείς αντιδράσαμε στο 1-0 της ΑΕΚ και κάναμε το 1-1. Ήμασταν πολύ πιο κοντά στο 2-1, παρά η ΑΕΚ. Το πετύχαμε στο 2ο ημίχρονο, με καλή κυκλοφορία της μπάλας. Συνεχίσαμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε σωστά τις κόντρα επιθέσεις. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, δείξαμε πως έχουμε θέση στην Ευρώπη, όπως και η ΑΕΚ που είναι 1η στο πρωτάθλημα και κέρδισε στο πρώτο παιχνίδι τη Ριέκα".

"Είναι κρίμα που το 2-2 ήρθε μ' ένα γκολ οφσάιντ. Θα μπορούσαμε να αντιδράσουμε διαφορετικά. Η ΑΕΚ έκανε πειραματισμούς και ήρθε το 2-2. Έτσι όπως ήρθε το ματς, πήραμε δίκαια το αποτέλεσμα. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα".

"Όταν η ΑΕΚ έρθει να παίξει στην έδρα μας, θα δούμε πως μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε. Είμαι ευχαριστημένος με την ομάδα που έπαιξε σήμερα στο γήπεδο κι έδειξε πως είναι ομάδα με μέλλον. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία στο γήπεδο, στην πόλη και στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ. Ξέρω πως η Ριέκα είναι μια δυνατή και επικίνδυνη ομάδα. Είναι ένα δύσκολο γκρουπ".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ