EUROPA LEAGUE

Φέλτμαν στο Sport24.gr: "Καλύτερη ομάδα ο Παναθηναϊκός από τον ΠΑΟΚ"

Φέλτμαν στο Sport24.gr: "Καλύτερη ομάδα ο Παναθηναϊκός από τον ΠΑΟΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο 24χρονος διεθνής Ολλανδός αμυντικός του Άγιαξ, Γιόελ Φέλτμαν, μίλησε στο Sport24.gr αποδίδοντας στο γκολ του Ρίντεβαλντ το "κλειδί" της επικράτησης και χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ.

Ο Άγιαξ νίκησε με 2-1 τον Παναθηναϊκό, την Πέμπτη το βράδυ στο "Απόστολος Νικολαΐδης" για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. O Γιόελ Φέλτμαν, μίλησε με τη λήξη του ματς στην κάμερα του Sport24.gr, υπέδειξε τον Μάρκους Μπεργκ ως τον πιο ποιοτικό παίκτη του "τριφυλλιού" και υποστήριξε ότι οι "πράσινοι" είναι καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ, τον οποίον αντιμετώπισε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

- Θεωρείς ότι ο Άγιαξ συνολικά ήταν καλύτερος του Παναθηναϊκού σήμερα;

"Νομίζω ότι στην αρχή ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από εμάς, μετά το 1-1 νομίζω ότι αξίζαμε τους τρεις βαθμούς. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε το 1-3, αλλά συνέχισαν να παλεύουν οπότε ήταν δύσκολο ματς".

- Πώς ήταν για εσάς να παίξετε σε μια δύσκολη έδρα όπως το "Απόστολος Νικολαΐδης". Μικρό γήπεδο, οι εξέδρες κοντά στον αγωνιστικό χώρο...

"Ήταν δύσκολο γιατί το χορτάρι ήταν γλιστερό, βεβαίως προπονηθήκαμε εδώ με την ομάδα χθες (σ.σ Τετάρτη). Οι φίλοι του Παναθηναϊκού ήταν εκπληκτικοί, οπότε ήταν ένα σπέσιαλ ματς"

- Ποιο ήταν το "κλειδί" για την επικράτηση του Άγιαξ;

"Χμμμ... βέβαια το 1-2. Ο Παναθηναϊκός μετά είχε μεγάλη ευκαιρία, αλλά την έχασε. Σε εκείνο το σημείο είπα... οκ τώρα τελείωσε".

- Ποιος ήταν κατά τη γνώμη σου ο πιο επικίνδυνος παίκτης του Παναθηναϊκού;

"Θεωρώ, ο Μπεργκ. Τον ξέρω από το ολλανδικό πρωτάθλημα και την εθνική Σουηδίας ως αντίπαλοι, είναι πολύ επικίνδυνος στην περιοχή και παίρνει πολύ καλή θέση. Νομίζω ότι είναι ο πιο ποιοτικός παίκτης του Παναθηναϊκού".

- Με βάση και τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, ποιες ομάδες είναι τα φαβορί να περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης;

"Νομίζω ότι όλες οι ομάδες έχουν πιθανότητες, είναι κοντά η μία στην άλλη. Πιστεύω ότι θα είναι κοντά"

- Πριν από τον Παναθηναϊκό έπαιξες και με άλλη μία ελληνική ομάδα, τον ΠΑΟΚ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Ποια είναι καλύτερη ομάδα, κατά τη γνώμη σου, ο Παναθηναϊκός ή ο ΠΑΟΚ;

"Καλή ερώτηση, πιστεύω ο Παναθηναϊκός".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ