EUROPA LEAGUE

Φαν Πέρσι: "Χρησιμοποίησα έξυπνα το σώμα μου"

Φαν Πέρσι: "Χρησιμοποίησα έξυπνα το σώμα μου"
INTIME SPORTS

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι πέτυχε το νικητήριο γκολ της Φενέρμπαχτσε και μιλώντας μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο, εκφράστηκε με πολύ καλά λόγια για τους Περιστεριώτες, ενώ πήρε θέση και για το γκολ του.

Μπήκε στο γήπεδο στο 80ο λεπτό και εννέα λεπτά μετά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, έστω και αν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει τα... χέρια του. Ο Ολλανδός επιθετικός μίλησε μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο και εκφράστηκε με πολύ καλά λόγια για τους Περιστεριώτες, ενώ πήρε θέση και για το γκολ του, το οποίο έκρινε την αναμέτρηση υπέρ της Φενέρμπαχτσε.

Ο διεθνής επιθετικός, είπε στη NOVA ότι "ήμασταν τυχεροί και μπορούσαμε ακόμα και να χάσουμε. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και μπορούσε να λήξει ακόμα και 3-3. Ο Ατρόμητος έπαιξε πολύ καλά", τόνισε αρχικά, ενώ για το αν έκανε φάουλ στο γκολ του, το αρνήθηκε, λέγοντας πως "δε νομίζω, στο ποδόσφαιρο χρησιμοποιείς το σώμα σου έξυπνα και αυτό έκανα. Θεωρώ πως το γκολ ήταν κανονικό".

Όσο για το δεύτερο ματς στην Πόλη, ο Φαν Πέρσι σχολίασε πως "ήταν μόνο το πρώτο παιχνίδι, ήταν απλά το πρώτο ημίχρονο. Είχαμε πολλές δύσκολες στιγμές και νικήσαμε μόνο 1-0".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ