EUROPA LEAGUE

Εύκολα η ΑΪΚ, 3-0 τη Χάμαρμπι

Εύκολα η ΑΪΚ, 3-0 τη Χάμαρμπι

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαιτέρως η ΑΪΚ Στοκχόλμης νίκησε 3-0 τη Χάμαρμπι στο τοπικό ντέρμπι και έκανε συντήρηση δυνάμεων εν όψει του Παναθηναϊκού. (VIDEOS)

Ανώδυνα και ξεκούραστα, ξεπέρασε η ΑΪΚ Στοκχόλμης το εμπόδιο της Χάμαρμπι, λίγες ημέρες πριν από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα. Με μία εντυπωσιακή εκκίνηση στο ντέρμπι της πόλης, σφράγισε τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια έκανε συντήρηση δυνάμεων.

Στο 11' ο Χάουκσον σηκώθηκε αφύλακτος στην περιοχή της Χάμαρμπι και μετά από εκτέλεση κόρνερ, σκόραρε με κεφαλιά, ενώ με τον ίδιο ο τρόπο ο Μαρκάνεν πέτυχε το 2-0' στο 17', μετά από βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της γηπεδούχου. Ο Οφόρι διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 38', με ατομική προσπάθεια και σουτ από αριστερά.

Το παιχνίδι δεν επιδέχεται ιδιαίτερης κριτικής, αφού η Χάμαρμπι είναι ομάδα χαμηλής δυναμικότητας και κινδυνεύει να υποβιβαστεί. Παράλληλα, στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΪΚ έκανε αλλαγές και δεν πίεσε πολύ, ώστε να μην επιβαρυνθεί.

ΑΪΚ: Κάρλγκρεν, Κάρλσον, Χόιβελντ, Γιόχανσον, Χάουκσον, Κπόζο, Ισχιζάκι (63' Γιασίν), Μπλούμπεργκ, Οφόρι (85' Γκράβιους), Άβντιτς, Μαρκάνεν (63' Σάλετρος)

Δείτε τα γκολ της ΑΪΚ





TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ