EUROPA LEAGUE

Ετοιμος να γράψει ιστορία ο Απόλλων Λεμεσού

Ετοιμος να γράψει ιστορία ο Απόλλων Λεμεσού

Πανέτοιμος να ριχθεί στην μάχη του Europa League είναι ο Απόλλων Λεμεσού, ο οποίος υποδέχεται απόψε (14/09, 20:00) στο ΓΣΠ τη Λιόν, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του 5ου ομίλου της διοργάνωσης.

H ομάδα της Λεμεσού ολοκλήρωσε, χωρίς περαιτέρω προβλήματα την προετοιμασία της, με προπόνηση που έγινε την Τετάρτη (13/9) στο ΓΣΠ, όπου μεταξύ άλλων βρέθηκε και ο πρόεδρος του συλλόγου, Νίκος Κίρζης.

Ο Απόλλων ξεκινάει με όνειρα τη φετινή διοργάνωση απέναντι σε ένα από τα φαβορί του 5ου ομίλου. Στην ομάδα, όμως, υπάρχει αισιοδοξία, που μπορεί να μετατραπεί σε προσδοκία, μετά το αποτέλεσμα του αποψινού αγώνα.

Τα κίνητρα είναι πολλά για την ομάδα του Σοφρώνη Αυγουστή απέναντι στην ομάδα, η οποία θα φιλοξενήσει στο Ζερλάν τον τελικό του Europa League τον ερχόμενο Μάιο.

Για το αποψινό (13/9) παιχνίδι, ο 40χρονο προπονητής δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Παπουλή, Αγγελή και Μακρίδη. "Είμαστε το αουτσάιντερ, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Η Λιόν είναι μεγάλη ομάδα, με εξαιρετικούς και γρήγορους ποδοσφαιριστές, όμως πιστεύω στους ποδοσφαιριστές μου. Θα μπούμε στο γήπεδο για να κάνουμε το παιχνίδι μας, αλλά πρέπει να υπερβάλουμε εαυτούς για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα", δήλωσε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου ο κ. Αυγουστής.

Ο Απόλλων, ο οποίος επιστρέφει στην Ευρώπη μετά το 2014, συμμετέχει σε όμιλο-φωτιά, με Λιόν - Εβερτον - Αταλάντα και φιλοδοξεί να μην γίνει κομπάρσος, αλλά πρωταγωνιστής.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Τσέχος Zelinka Miroslav, με βοηθούς τους Ondřej Pelikán και Jan Paták. Επιπρόσθετοι διαιτητές ορίστηκαν οι Radek Příhoda και Jan Jilek και τέταρτος διαιτητής ο Petr Blažej.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Αταλάντα υποδέχεται την Έβερτον, την ίδια ώρα (20:00).

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ