EUROPA LEAGUE

Ετοιμάζεται για... Ατρόμητο ο Μαραντόνα (VIDEO)

Argentinian soccer legend Diego Armando Maradona blows a kiss prior to the round of 16 match between France and Argentina, at the 2018 soccer World Cup at the Kazan Arena in Kazan, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/Sergei Grits)
Μαραντόνα AP PHOTO/SERGEI GRITS

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα, πρόεδρος της Ντινάμο Μπρεστ, ομάδα με την οποία θα παίξει τις επόμενες μέρες ο Ατρόμητος, δήλωσε ότι στις 16 Ιουλίου θα ταξιδέψει στη Λευκορωσία και θα πιάσει δουλειά. (VIDEO)

Ο Ατρόμητος έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τους αγώνες με τη Ντινάμο Μπρεστ, στο πλαίσιο του β' προκριματικού γύρου του Europa League. Το πρώτο ματς είναι προγραμματισμένο για τις 26 Ιουλίου στη Λευκορωσία, όπου θα μεταβεί τις επόμενες μέρες ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα!

Ο θρυλικός Αργεντινός, άλλωστε, αποτελεί τον νέο πρόεδρο της Ντινάμο, όπως έχει ανακοινωθεί προ καιρού. Έως σήμερα δεν έχει ταξιδέψει στη Λευκορωσία, καθώς έχει συνάψει χορηγικά προγράμματα και πρέπει να είναι στη Ρωσία, όπου διεξάγεται το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στις 15 Ιουλίου είναι προγραμματισμένος ο τελικός και ο Μαραντόνα δήλωσε ότι την επομένη κιόλας θα βρίσκεται στη Λευκορωσία για να πιάσει δουλειά. Σε video που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της Ντινάμο στο facebook, ο Μαραντόνα αναφέρει τα εξής:

"Γεια σας, σας μιλάει ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Θα είμαι μαζί με όλους εσάς στη Λευκορωσία στις 16 Ιουλίου και θα έχω συνάντηση με τον πρόεδρο κύριο Λουκασένκο. Θα ήθελα να ζήσω και να εργαστώ στη Λυεκορωσία". Μένει να φανεί αν πράγματι ο 57χρονος μείνει και εργαστεί στη Ντινάμο.

Όπως επίσης μένει να φανεί αν θα βρίσκεται στο γήπεδο την ημέρα που είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες. Η Ντινάμο Μπρεστ από τον Φεβρουάριο έως σήμερα έχει αλλάξει τρεις προπονητές. Στο πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι στην 8η θέση με 22 βαθμούς ύστερα από 14 ματς (πρώτη είναι η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ με 35).

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ