EUROPA LEAGUE

Ερερίν: "Πίστευαν ότι δεν είναι ο Παναθηναϊκός του παρελθόντος, αλλά..."

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - ATHLETIC BILBAO (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - ATHLETIC BILBAO (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο γκολκίπερ της Μπιλμπάο, Ιάγο Ερερίν, έπλεξε το εγκώμιο του Παναθηναϊκού ενόψει της ρεβάνς των δύο ομάδων για τα playoffs του Europa League και τόνισε ότι μια ομάδα που δεν έχει να χάσει κάτι, είναι πάντα επικίνδυνη.

Η Μπιλμπάο φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο "San Mamés" για τη ρεβάνς των playoffs του Europa League (24/8, 21:45) με τον 29χρονο Βάσκο τερματοφύλακα της ισπανικής ομάδας, Ιάγο Ερερίν, να χαρακτηρίζει τους "πράσινους" επικίνδυνους με βάση την εικόνα τους στο πρώτο ματς.

"Ο κόσμος πίστευε ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι η ομάδα του παρελθόντος. Αλλά, αυτοί έδειξαν ποιοι είναι και μας έβαλαν δύσκολα. Ήταν ένα γερό ταρακούνημα, ξεκίνησαν καλά το ματς και τα συναισθήματά μας δεν ήταν τα καλύτερα. Αλλά στο τέλος, το ποδόσφαιρο έχει καπρίτσια και καταφέραμε και κάναμε την ανατροπή. Το αποτέλεσμα στην Αθήνα ήταν καλό, αλλά όταν μια ομάδα (Παναθηναϊκός) δεν έχει κάτι να χάσει, πρέπει να την προσέξεις πολύ.

Παρά την υγρασία και την υψηλή θερμοκρασία στην Αθήνα, καταφέραμε και γυρίσαμε από το 2-0 κι αυτό στην Ευρώπη είναι δύσκολο να το κάνεις".

Εκτός πλάνων του "Κούκο" Θιγάντα για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της ρεβάνς των playoffs του Europa League είναι ο Όσκαρ ντε Μάρκος. Ο 28χρονος Βάσκος μέσος τραυματίστηκε στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Χετάφε (0-0) για την πρώτη αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Μάλιστα, σύμφωνα με ιατρικό επιτελείο των "λεόνες" αναμένεται να επιστρέψει στα μέσα του Σεπτεμβρίου, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει τις αναμετρήσεις με Έιμπαρ και Ζιρόνα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ